Merhaba ben incehesapdan bir sistem almayı düşünüyorum alışveriş kredisiyle yazınca incehesapda alışveriş kredisi var olarak gözüküyor ama sepette gözükmüyor bunun sebebi nedir? Nasıl alışveriş kredisi ile alacağım?
Hocam önerilmisiniz peki ya nerdeyse dedim evet ama sadece valo değil yani rdr2 cyberpunk2077 Spiderman Miles vs de oynarım sadece o kadar fazla değil yeterli diyorsanız ona göre sistem önerir misiniz?
Hocam şart değil ya
1743096285
Hocam şart değil 🙂 yakın olsa yeter
1743096334
Şart değil 🙂 niye yazdığımı şimdi bende anlamadım:D işlemci tabanlı olsun yani
Merhaba ben sistem Alıcam nerdeyse sadece valorant oynicam valorantta en az 650 fps olması lazım beyaz olursa daha iyi olur ama beyaz olmasada olur tam belli bir bütçe yok ama 60k 65 k diyebiliriz bide 14-15 bin TL monitör önerirseniz sevinirim
Merhaba ben RX 9070xt ve R7 9800x3d veya 7800x3d li sistem toplamak istiyorum işlemci ve ekrankartı dışında diğer ürünleri en düşük bütçeyle halletmek istiyorum benim isteğim işlemci ve ekrankartı dışındaki ürunleri sırayla değiştircem bu yüzden onları 1 yıl 1.5 yıl taşıcak şekilde olursa iyi...
Hocam doğru da bütçemi aşırı fazla aşar monitörden kisabilip alabilirim monitörü ALİENWARE 360 hz 0.5 MS ips monitör alabilirim şuan indirimde 12k 24.5 inc
Tamam hocam çok teşekkürler sizide çok yordum ama son bir sorum olucak bu sistem valorantta 1080p min ayarlar kaç fps alır 360hz monitör internette testleri bulamadim