dilan balcı isimli üyenin son içerikleri

1. dilan balcı

Pc bileşenleri sistem uyumu

2. dilan balcı

Çözüldü✓ Rtx 4060 sisteme monitöre ekran gelmiyor

Bios sifirlama tuşu varsa oradan sifirlama yap Windows tekrar baştan kur 1745269257 Güç tasarrufu moduna almışsiniz Windows ayarlarindan kontrol et güç tasarrufu kaldir 1745269421 Dün akşam sistemimde ki GT 1030'u PSU'su daha düşük olan bir bilgisayarda denedim. Ancak PSU yetmedi ve bilgisayar...
  3. dilan balcı

2K monitör ama 2K seçilmiyor

Windows tekrar kur bence bios güncellemesi yap driverleri güncelle sorun cözülür benim daha önce olmuştu aynisi geçmişte
  4. dilan balcı

Çözüldü✓ Rtx 4060 sisteme monitöre ekran gelmiyor

Diger pc express hattindan dene diger bir secenek de ekran karti baglanti yerini cikar başka birinie tak ekran kartinda 1745263156 2 displey port denedin mi onlari dene ekran kartinda
  5. dilan balcı

Asus VG27AQ1A 27 2k ips monitör

Merhaba bu ürün 16 nisan günü aldik geldi yanliz anlamadigim konu olan ghosting monitörümde var mi yok mu denemeleri 1080 piksel 1980p olarak yaptim ve ghosting fotolarini cektim lütfen birisi bana yardimci olabilir mi ghosting varmi yokmu diye cektigim fotolar aşşagida ölü piksel yaptim ama...
  6. dilan balcı

Çözüldü✓ 8+8 pin ekran kartı kablo pproplemi

Tamam çok tşk ederim yardimin için teşekkürler
  7. dilan balcı

İnternet de bulamadim ayni model ayni marka veya daha iyisi olarak malesef 1744729758 Kablo dan 1744729891 Benim psu gelmedi daha yarin gelecek sendeki ile aynisi ise psu görselde attigim dan 2 tane cikar ozaman bende de cıkmazsa bilgisayarcilar soracagim artık cevabin icin tşk ederim
  8. dilan balcı

Herkese merhaba ben shapper nitro 7800xt ekran karti aldim bu üründe 8+8 pin girişi var diye okudum bende msi mag850gl psu aldim yanliz sormak istediğim ise aşağıdaki görselini attığım pcle nin tekli olan girişi psu 2 paşli olan girişi ekran kartina taksam olurmu bazi yorumlarda ayri ayri bu...
  9. dilan balcı

Görüntü bir geliyor bir gelmiyor

bende de aynı problem oldu çünkü sonra kendi kendine düzeldi
  10. dilan balcı

monitör problemli o zaman hiç uğraşma kendini yorma aldığın yere götür değiştirsinler başın ağrımaz
  11. dilan balcı

eski sistemim oldugu icin dd4 elimdekini bir süre degerlendirmek icin i5 işlemce aldım 64 gb dd4 ramlar ile 1744698561 benim diger bir sistemim ise 1744698621 eski sistemim oldugu icin dd4 elimdekini bir süre degerlendirmek icin i5 işlemce aldım 64 gb dd4 ramlar ile diger sistemim ddr5
  12. dilan balcı

ben bu sistem için 2k monitör aldım evet psu gelince elimde modüler olmayan 750 walt ğüç kaynagı var anakart gelince elimde asus b760 gaming modeli var
  13. dilan balcı

portları denediniz mi tek tek 1744697341 benim 1 inci sistemimde 4070 vardır bir ara böyle bir sorun yaptı ama port girişini değiştirince düzeldi
  14. dilan balcı

Merhaba arkadaşlar öncelikle size bir şey danışmak istiyorum ben Sapphire Nitro 7800XT ekran kartı aldım bugün itibari ile elimde Asus B760 bir anakart daha önceden elimde bulunduğu için i5 14600K işlemci aldım bu işlemci ile ekran kartı birbiriyle uyumlu mudur? Birde elimde de modüler olmayan...
Geri