Dinjer isimli üyenin son içerikleri

1. D

Havit H2039BG kulaklık Driver ?

sağol
  2. D

Havit H2039BG kulaklık Driver ?

Havit gamenote H2039BG model kulaklığım var ama driveri yok markanın diğer modellerinde bile var driver ama sadece bu modelininkini bulamadım acaba var mı ? veya alternatif ne kullanılabilir ?
  3. D

Havit Gamenoth H2039bg için yazılım varmı ?

H2038bg model kulaklığım var ama sitesinde daha düşük veya daha yüksek kalite modellerin yazılımı varken bu modelin yok varsa link atar mısınız veya yerine hangi yazılımı kullanırsam sorun çıkmaz ?
  4. D

Havit Gamenote H2039BG vs Havit Gamenote Fuxi-H3

yani 2.000 veya bi tık üstü bütçe olarak diyorsan 1728763279 kulaklığı kablosuz alıcağım o model kablolu olarak gözüküyor
  5. D

Havit Gamenote H2039BG vs Havit Gamenote Fuxi-H3

iki kulaklıktan hangisi daha iyi veya bu fiyat bandın da başka hangi kulaklıklar var.
  6. D

3000TL ye kadar mikrofonlu wireless kulaklık önerisi

Razer barracuda x Havit wireless kulaklıkları(modelini hatırlamıyorum) SteelSeries Arctis bunlara bakabilirsin Razer ve Steelseries 3.000-4.000 civarı ama havit ucuz
  7. D

Gamepower kulaklıkları arsında hangisi daha iyi ?

eğer almayı düşünüyorsan beenim kalvyeyi öneririm baya baya hatta baya memnunum aynı şekil mouse'dan da
  8. D

yok mouse crosair'ın katar pro mousu o zaman bu uygun diye bunu almıştım gamepower yerine ama memnunum baya tavsiye ederim klavyemde Game power suki TLK blue ikisinide önerebilirim 1720875707 Fujin proların mikrofonu cızırtı yapmıyor mu ?
  9. D

saol ama arada çok bi fark yoksa gamepower'dan başka bi marka alma niyetim yok.diğer ekipmanlarımında çoğu GamePower olduğu için.
  10. D

Gamepower kulaklık alıcağım ama modeller arasında baya kararsız kaldım hangisi daha iyi ? (GamePower ; Jin-Mihawk-Rajin-Fujin-Kyruse-Warlord-Kai) birde gamepower'in kablosuz kulakığı yok mu?
Geri