Daha önce yaşadığım sorunları çözmeye çalışırken X3D Game Mode’un açık ve kapalı durumlarında farklı sonuçlar elde ettim. Sonuçlarımı sizinle paylaşmak ve önerilerinizi almak istiyorum. İşte sistemim ve karşılaştığım durumlar:
Yaşadığım Durumlar:
1. X3D Game Mode Açıkken:
İşlemci kullanım oranı...
Farklı bir oyun olarak yine işlemci odaklı csgo yükledim onda testler yaparken işlemci kullanımı %50-60 larda gidiyor oyun içinde stres testtide yaptırdım sonuçları paylaşayım sizinle bu oyuna göre çok daha iyi 165hz sabitleyip csgo denediğimde değerlerim gayet iyi ama fps limitini kaldırdığımda...
Bugün tam olarak şöyle bir sonuca vardır tek bir monitör bağladım 1920x1080 aynı monitörde aynı oyunda tüm ayarlar aynı sadece Monitör hz sini 60 çekiyorum işlemci yüküm 40 lara düşüyor hiç bir şey yapmadan tekrar 165hz çekiyor anında 80-90 lara çıkıyor sorunu anlamış değilim
Merhaba dediğin yazılımı indirip kurmuştum hatta sorun o kadar büyük ki steamdan bilgisayarı denemek için csgo indiriyorum bunu indirirken bile sistemim %90 yükte çalışıyor sana görmen için ekran resmi atıyorum
1732547589
Merhaba bugün başka bir oyun ile denemek için steamdan csgo indirmeyi...