Diremoglu isimli üyenin son içerikleri

1. D

OLED MONİTÖR RENK SORUNU

Nasıl ? Nvidia denetim masasından renk çıkışını 10 bpc yaptım windows hdr calibration ile hdr yi ayarlamayı yaptım hdr yi açınca monitör kontras ve parlaklığı kendisi ayarlıyor ben ikisinide 100 yaptım ama hdr ile 100 yapınca çok iğrenç bir renk ortaya çıkıyor
  2. D

OLED MONİTÖR RENK SORUNU

Asus ROG Strix OLED XG27UCDMG monitör kullanmaya çalışıyorum, oyunlarda ve videolarda insanların teni özelliklede yüzü biraz kırmızı HDR'yi açınca sorun çözülüyor ama bu seferde hdr yüzünden diğer renkler soluklaşıyor windows hdr calibration indirdim onunla denedim olmadı ya hdr açık ama soluk...
  3. D

132 Bin TL'ye 9070XT 9800x3D sistem nasıldır?

öncelikle hayırlı olsun hocam sisteminiz güzel ama az verdin ama çok verdin başkasının bu söylediklerine takılma zaten 2-3 ay sonra bu paraya bu sistemin yarını ancak alırsın :) Ekran kartına gelince bende 5070 Ti var youtube da karşılaştırma videolarını izle aralarında büyük bi fark yok siz...
  4. D

2 Kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?

herkese iyi günler sistemim için gaming kulaklık arıyorum ve Asus Rog Delta 2 ile Steelseries Artic Nova Pro Wireless arasında kaldım sizce hangini tercih etmeliyim?
  5. D

Anakart ve Ram uyumlu mu?

Herkese hayırlı forumlar, iyi eğlenceler; Asus tuf gaming x870-plus wifi anakartım var XPG nin 36gb (2x16gb) ram belleklerini aldım kodu: ax5u6400c3216g-dclarbk Asus’un sitesinden anakartımın destem bölümündeki belleklerden kontrol etmek istedim uyumlu olup olmadığını ama bu bellekleri orada...
  6. D

Power sistemi besleyebilir mi?

Asus Tuf 5070 ti ve ryzen 7 7800x3d bir sistem topluyorum arkadaşlar, sadece bu parçalar bile beni bi dünya masrafa soktu. Zamlardan dolayı henüz ram ssd alamadım bile, bari boş boş beklemeden power alayım diyorum, minimum maliyetle hangi psuyu almamı önerirsiniz ?
  7. D

Blackfriday veya Kasım indirimleri

Evet haklısınız ama 1 sene sonra ben bu 5070 ekran kartını 5070ti yapayım dediğinde sahibinde msi asus gibi markalar diğerlerine göre daha rahat satılıyor
  8. D

Hocam evet ama ben msi,asus veya gigabyte gibi okosistemli bir bilgisayarı alırım pny-galax veya palit gibi sistemleri almam o yüzden beklesem mi alsam mı karar veremedim bi türlü şimdi bu siteler hepsi anlaşmış gibi sistemler yaparsada geçen zamana yazık olur
  9. D

Öncelikle herkese merhaba itopya-incehesap veya güvenilir diğer sitelerden bi hazır sistem almayı düşünüyorum 5070 veya 9070tx li bi var aklımda ama bu siteler hazır sistemlerde blackfriday indirimleri yapıyorlar mı kasım ayını beklemeli miyim ? Bilenler beni bu konuda aydınlatabilir misiniz?
Geri