Hocam renkler vs müthiş , ses de çok iyi bence ,ses ayarlarından Dolby audio işleme ve EARC yi açmak gerekiyor ayrıca,onlar fala enerji tüketimi yapıyor...
Hocam yukarıdaki paylaştığım kablo ile denedim şimdi, şu an sıkıntı olmuyor gibi 3 dk deneme fırsatım oldu, diğer denediğim kabloyuda servisten aldım...
Dünyada rekabet öyle bir noktaya ulaştı ki bazen 30K’lık ürün 50K’lık marka üründen daha iyi oluyor ön yargıların yıkılması gereken bir dönemdeyiz.
ve...
Görüntüyü 30 Hz e sabitleyince çökmeler düzeldi , ama normal 27 inç 2 k monitörde 60 Hz stabil verdi mesela. Kablo ile alakalıdır diyip daha kaliteli bir...
Hocam valla , LG qned de var, renkler kapışır , bence siyahlar çok iyi, gece simsiyah bir sahne geldiğinde oda kapkaranlık oluyor, ben memnunum tek sorunum...
Hocam aynı HDMI ı monitörüme bağladım, görüntü direkt geldi kesilme vs yaşanmadı hiç 5 dk sır takılı şu an, 1 dk lık stres testi de yaptım ,görüntü gitmedi.
Hocam kendi resmi servisleri değil, taşeron firmalar ondan dolayı farklılık gösterebilir, bana da 5 saat sonra ulaştılar ben akşam gelin dedim, sizin bu TV...
Hocam ekran kartıma takılı, otomtik olarak algılıyor zaten ekranı, bazen hiç gelmiyor bazen geliyor geldiğinde bir sefer uzun süre gidip gelmedi ama sürekli...