Ghosting testi yapmadım, aksiyon filmi olarak Matrix izledim sadece orada da gözüme bir şey ilişmedi, fabrika servisi de az önce geldiler sağ olsunlar çok ilgililer, arka kapağa da temas oluyormuş oraya da sünger eklediler, sorun düzelmiş, benim linkini attığım bass test videosu ile denemişler...
Valla ben uğraştım fabrikadan gelecekler işte bakalım ne diyecekler.
Ben işlemin yanlış yapıldığını düşündüğüm için yazdım, kendileri ilgilendiler gelip görmek istediler vs bakalım sonuç ne çıkacak iade falan değişim derlerse uğraşmak istemiyorum açıkçası
1764922383
Hocam 50 Hz videosundan...
Arkadaşlar,yarın benim eve direkt next fabrikadan gelecekler kontroller için, bu arada Tv kendi kendine açılıyor mevzusu için önden şunu söylediler, TV yi kapatırken kapama tuşuna basılı tutup kapa derseniz daha sağlıklı imiş, ben bunu bilmiyordum sizin de haberiniz olsun.
Ürüne bakacak arkadaşlar yetki onlar da kontrol sonrası değişim yada iade işlemi için işlem yapılacak.
Bu bass sorunu için yazmıştım sonra da bu kumanda sorununu söyledim. Yukarıdaki gibi söylediler.
Bilmiyorum ki şöyle dendi;
Duvarda ise acaba tv plastik duvarda temas ettiği için oluşuyor olabilir mi? Arasına biz yalıtkan malzeme koyup deneyebilir miyiz? Arge ile paylaşıyorum dosyalarınızı Fuarda olduğumuz dan pazartesi tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.
Ben basit bir şey diye...
Bende işlemi yaptı ben yokken de hala aynı bu titreme
1764241572
Vallahi zaten çok anlaşılacak şeyler mi bilmiyorum,ben de anlamıyorum farkı
1764241655
Bununla yapıyorum testi çok abartı mı oluyor