Diskriminant00 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yeni aldığım Kingston kc3000'den saçma sonuçlar

Baktım zaten benim rastegele yazmam arasında uçurum fark var. Bunu yaşayan daha önce hiç olmadı mı ? İade mi etmeliyim arkadaşlar ???
  2. D

Bu da bir sonraki test çok tutarsız birbirinden kafama tek takılan rastgele yazma olması gerekenden çok daha düşük . 1742045957 Sizin sonuçlarınız nasıl atabilir misiniz acaba 1tb ile 2tb arasında çok da hız farkı yok yinede.
  3. D

2.satırdaki Rastegele yazma min 3000 olmalı 1273 nasıl düşük değilki ? Diğer bazı değerlerde olması gerekende daha yüksek anlamadım niye böyle 1742045571 2.satırdaki Rastegele yazma min 3000 olmalı 1273 nasıl düşük değilki ? Diğer bazı değerlerde olması gerekende daha yüksek anlamadım niye böyle
  4. D

Merhaba. Amazondan yeni aldığım kingston kc3000 1tb ssd de rastgele yazmada çok düşük değerler alıyorum bios güncelleme dışında her şeyi denedim sonuç yine aynı ne yapmalıyım .PC Asus tuf a15 2022 . Kingston ssd managerda ssd görünüyor ayrıca.
  5. D

Rtx 3060 laptopta kamerayı açınca fandan sürtme sesi geliyor

Sürekli bilgisayarla uğraşıyorum ve bu kamerayı açtığımda gelen sese ve diger coil whine a mağruz kalıyorum anlamında söyledim. 1669147215 Kamera sekmesini küçülttüğumde gidiyor ses tekrar açtığımda yine geliyor gerçekten çok saçma. Açar açmaz garip surtme gibi ses geliyor pc den ama bu...
  6. D

Rtx 3060 laptopta kamerayı açınca fandan sürtme sesi geliyor

Asus a15 2022 rtx 3060 ryzen 7 6800 h laptop da coil whine sorunum vardı zaten 5.gün servise gönderdim ve normal diyip geri gönderdiler. Yeni farkettigim bir şey var o da kamerayı açtığımda bu sefer fandan sürtme gibi bir ses geliyor coil whine in farklı bir versiyonu mu bu ...
  7. D

Yeni aldığım rtx 3060 laptop da sol üstte cızırtı sesi

144 hz de kullanırım sorun değil ama yazılım mühendisliği için yüksek fps gerekmez mi sınirlamasız bu yıl 1.sınıf olacağım pek bilmiyorum ,kod yazarken falan.
  8. D

Tamam peki servis raporunu da bana gonderirlermi pc ile Merhaba ben v sync ve free sync açtığımda coil whine çok azaldı .Ekranım 144hz ileride mühendislik uygulamalarında 144 hz de sınırlı olması sorun yaratır mı ,daha yüksek performans almam gerekmez mi yazılımcı olacağım. Ayrıca laptop...
  9. D

Sorunlu bilgisayarı iade etmediler

Servis raporu gelir mi bilmiyorum ama pc ile gönderirler mı raporu biliyor musun vatan bilgisayar göndermişti servise ve bilgisayarı daha almadım bugün veya yarın alacağım ?Ve ben okul için aldım dava sürerken ben pc yi kullanabilir miyim ?
  10. D

Ben thh de dava açtığımda pc yi kullanabilir miyim ? Ve thh de iade veya değişim davası acabilmem için kaç günlük süre sınırı var pc yi alalı 12 gün oldu hep servisteydi?
  11. D

28.8 k olmuş şuan .Ben thh de dava açtığımda pc yi kullanabilir miyim ? Ve thh de iade veya değişim davası acabilmem için kaç günlük süre sınırı var pc yi alalı 12 gün oldu hep servisteydi? 1664363294 Servis raporu gelir mi bilmiyorum ama pc ile gönderirler mı raporu biliyor musun vatan...
  12. D

Vatandan 28k ya aldığım Wasd tuşlarından cızırtı sesi gelen asus tuf a15 2022 rtx 3060 140w amd ryzen 6800h win 11 pc ilk önce değişim için servise gönderildi servis bir şey yok diyip geri gönderdi.Tüketici hakem heyetinde dava açsam asusa mı vatan bilgisayara mı dava açacağım ?
  13. D

İade talep ettim ilk önce servise gönderildi.Servis hiçbir şey yok diyip geri gönderdi.Tüketici hakem heyetine dava açarsam vatan bilgisayaramı yoksa asus a mı dava açacağım ? 1664362586 İade talep ettim ilk önce servise gönderildi.Servis hiçbir şey yok diyip geri gönderdi.Tüketici hakem...
  14. D

Çözüldü✓ Gaming laptop önerisi

Asus tuf 2022 ryzen 7 6800h rtx 3060 140w 16 gb ddr5 pc den hiç memnun kalmadım servise gönderdim çok ısınıyordu ve wasd kısmından aşırı fazla cızırtı sesi geliyordu.Büyük ihtimalle iade edeceğim...
  15. D

Bu paraya başka ne önerirsiniz aynı cihazı değisim konusunda kararsızım yine aynı sorunlar çıkarsa diye
Geri