Dispensaria isimli üyenin son içerikleri

1. D

Piyasadaki kronik olmayan ssd

Yeterli oluyor mu hocam aslında benim için yeterli olacagını düşünüyorum sadece steam pubg oynuyorum başka bir oyun pek oynamıyorum extradan cs valo falan başka oyun yükleyeceğimi falan sanmıyorum.
  2. D

Bu cuma gününü beklicem son defa, 2 haftadır bekliyorum pek istediğim şeyler indirime girmedi maalesef sadece monitör alabildim umarım bu hafta girer kurtulurum artık. 1594077669 https://www.incehesap.com/toshiba-kioxia-exceria-ltc10z240gg8-240gb-2-5-sata3-ssd-harddisk-fiyati-45907/ bu hocam 240 gb
  3. D

Offf tek tek yönelme ile sistem de neredeyse 800 900 tl fark oluşuyor birkaç gün içersinde sipariş vericem ama sürekli bir skıntı çıkmakta :D
  4. D

Mesela alacagım sistem içersinde özelliştirmelerde adata , team gx1 , toshiba mevcut sizce bu 3 tane ssd arasından hangisi seçilmelidir?
  5. D

Evet samsung biraz fazla geliyor ama ben sadece pubg oynuyorum ve 240 gb samsung almak mantıklı mı yoksa direk normal bir marka 480 gb mi alayım ?
  6. D

480 gb fazlasıyla yeterli olacaktır 500 tl civarlarında bütçem mevcut ssd için .
  7. D

Ssd olarak hangi markayı tercih etmeliyim forumda yeniyim ve birçok ssdnin kronik skıntısı olduğunu öğrendim piyasadaki fiyat perfonmas olarak önerebilceginiz ssdiler var mı ?
  8. D

Bu anakart ile uyumlu mu? ?

Kasayı warcry yapınca bütçemin biraz üstüne çıkıyor ve kasa hava almıyor diyorlar o kasa için gerçekten inanın artık ne yapacağımı bilmiyorum.
  9. D

Şuan çok korktum bu hafta sipariş vereceğim ve kafamda bu sistem vardı peki hangi sistemi almalıyım ?
  10. D

https://www.incehesap.com/geforce-ray-tracing-warrior-bronze-bafir-gaming-pc-fiyati-46113/ sistemi direk böyle bırakayım özelliştirmelerden işlemciyi 3600 , ramleri 3600 mhz yapıyorum sadece bu şekilde almayı düşünüyorum.
  11. D

hocam hazır sistem alacağım sistem içersinde seçili anakart bu yada 300 tl fark ile asus tuf b450m-pro gaminge yükseltilebiliyor. 1594075627 teşekkürler başka bilgi verebilir misiniz anakart ile iligili alınır mı sizce ryzen 5 3600 , 2.8 3600 mhz ram ve 2060 kullanıcam anakartla birlikte.
  12. D

asus b450m dragon bulk atx gaming oyuncu anakart ile 3600mhz ram kullanabilirmiyim özelliklerinde bellek frekans hızı yazmıyor nereye baktıysam bulamadım bilgisi olan var mı anakart ile yardımcı olursanız çok sevinirim.
  13. D

500-600 TL civarında SSD tavsiyesi verebilir misiniz ?

anladım ben oyun oynayacagım sadece 1593998411 adata markasını tavsiye eder misiniz peki ?
  14. D

açıkcası m2 ile satanın farkının ne oldugunu pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ve tavsiye verirseniz.
  15. D

500-600 TL civarında ssd tavsiyesi verebilirmisiniz teşekkürler.
Geri