dissendius isimli üyenin son içerikleri

1. D

Rdr2 efsanevi timsah çıkmıyor

Hahahah kınıyorum seni
  2. D

Onu da denedim mevzu o değil efsanevi hayvan bölgesine girdin bildirimi bile gelmiyor var mı bunun özel yan görevi falan ben mi bi şey kaçırdım
  3. D

Arkadaşlar rdr2 de chapter 6 dayım neredeyse oyun bitecek bu lanet olası efsanevi timsahı bulamadım yerine gidiyorum yok efsanevi hahyvan bölgesine girdiniz diye bildirim de gelmiyor kafayı yiyeceğim araştırmadığım yer kalmadı var mı bilen ? Bu arada usta avcı görevlerinin hepsini de tamamladım.
  4. D

Bütçe 8k / 1080p veya 2k / ips panel / min. 165hz / pivot / min. 23inc monitor

Gigabyteın malzeme kalitesi kötü malesef ve bu va panel ıps tercih ediyorum ben
  5. D

Dediğim gibi minimum 23 inc daha üstü de olabilir 1080p de olur 2k da olur eğer varsa bu fiyatlara kafamda net bi şey yok 1764011105 Kafamda 3-4 model var ama çok kararsızım [H3...
  6. D

Arkadaşlar, 1080p veya 2k / ips panel / min. 165hz / pivot / min. 23inc / renkleri düzgün gösteren bir monitör arıyorum. Şu an aktif olarak kullandığım msi g2422 monitörüm kendi kendine ekranda çizgiler belirtmeye başladı ve ekranın altından yavaş yavaş her gün görüntü daha da kayboluyor artık...
  7. D

Gaming Kulaklık önerir misiniz?

Hocam bildiğim kadarıyla fark olmuyor ama bütçeni zorluyorsa da biraz daha düşük fiyatlı ama wireless kulaklık tavsiye ederim. Kabloların arasında boğulmak hoş değil.
  8. D

Ben almadan önce buradan öneren arkadaşlar hs80 i önerdiler barracuca x i önerenler oldu nova 7 önerdiler g733 önerdiler bunları kullanmadım ama önerilenler bunlar
  9. D

Reis öncelikle malzeme kalitesi gerçekten iyi o kaliteyi eline aldığında hissediyorsun. Şarj konusunda rakibi yok muhtemelen bi 4 5 sene daha rakibi olmayacak öyle bi bataryası var haftalarca şarja ihtiyaç duymuyosun. Ama bu sonuçta kulaklık asıl başarılı olması gereken konu ses öncelik bunlar...
  10. D

Önermeye değil de önermemeye geldim ben dostum. Hyperx cloud 3 alma
  11. D

5500 TL KABLOLU VEYA KABLOSUZ KULAKLIK

Kulaklığı yaklaşık bi 5 saattir kullanıyorum. Açıkcası eğer iade mümkünse iade edeceğim. Oyun oynarken çok boğuk bir ses veriyor. Yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama silah sesleri ayak sesleri efektler o kadar dengesiz ki hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yoruldum kullanırken. Denemediğim...
  12. D

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama hyperx c3w aldım bugün eq ayarları ile ilgili yardımcı olur musunuz ?
  13. D

Valorant , cs gibi oyunlardaki deneyiminiz nasıl benim için en önemli olan nokta bu
  14. D

Anladım hocam sanırım c3 kullanıyosunuz. Aldıktan sonra eq ayarı vs yaptınız mı
  15. D

C3 e çok yakınlaştım son bir kaç gün içinde galiba onu alacağım. Fps oyunlarında çok iyi olduğunu okudum hikaye oyunlarında zevk veriyor mu yeterince ?
Geri