Arkadaşlar rdr2 de chapter 6 dayım neredeyse oyun bitecek bu lanet olası efsanevi timsahı bulamadım yerine gidiyorum yok efsanevi hahyvan bölgesine girdiniz diye bildirim de gelmiyor kafayı yiyeceğim araştırmadığım yer kalmadı var mı bilen ?
Bu arada usta avcı görevlerinin hepsini de tamamladım.
Dediğim gibi minimum 23 inc daha üstü de olabilir 1080p de olur 2k da olur eğer varsa bu fiyatlara kafamda net bi şey yok
1764011105
Kafamda 3-4 model var ama çok kararsızım
[H3...
Arkadaşlar, 1080p veya 2k / ips panel / min. 165hz / pivot / min. 23inc / renkleri düzgün gösteren bir monitör arıyorum. Şu an aktif olarak kullandığım msi g2422 monitörüm kendi kendine ekranda çizgiler belirtmeye başladı ve ekranın altından yavaş yavaş her gün görüntü daha da kayboluyor artık...
Hocam bildiğim kadarıyla fark olmuyor ama bütçeni zorluyorsa da biraz daha düşük fiyatlı ama wireless kulaklık tavsiye ederim. Kabloların arasında boğulmak hoş değil.
Ben almadan önce buradan öneren arkadaşlar hs80 i önerdiler barracuca x i önerenler oldu nova 7 önerdiler g733 önerdiler bunları kullanmadım ama önerilenler bunlar
Reis öncelikle malzeme kalitesi gerçekten iyi o kaliteyi eline aldığında hissediyorsun. Şarj konusunda rakibi yok muhtemelen bi 4 5 sene daha rakibi olmayacak öyle bi bataryası var haftalarca şarja ihtiyaç duymuyosun. Ama bu sonuçta kulaklık asıl başarılı olması gereken konu ses öncelik bunlar...
Kulaklığı yaklaşık bi 5 saattir kullanıyorum. Açıkcası eğer iade mümkünse iade edeceğim. Oyun oynarken çok boğuk bir ses veriyor. Yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama silah sesleri ayak sesleri efektler o kadar dengesiz ki hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yoruldum kullanırken. Denemediğim...
C3 e çok yakınlaştım son bir kaç gün içinde galiba onu alacağım. Fps oyunlarında çok iyi olduğunu okudum hikaye oyunlarında zevk veriyor mu yeterince ?