dithyramb isimli üyenin son içerikleri

1. dithyramb

Çözüldü✓ FAST GAMER SAHİBİNDEN SAYFASINDAN KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!

Silinmemiş gözüküyor bende. donanım arşivi o bu tarz konularda baskı yapmıyor diğer forumlardaki gibi.
  2. dithyramb

Corsair CX750 PSU'mun Fanını değiştirmek istiyorum.

14cm 2 pin girişli bir fanı var. googledan araştırıyorum ancak ne olduğu belirsiz bir markadan 1 adet ürün çıkıyor. sizin tavsiye ettiğiniz 2 pinli bir fan var mı? ya da nasıl çözebilirim? Fan tekliyor psu güç kesip kasayı kapatıyor acil değiştirmem lazım.
  3. dithyramb

İstanbulda işini düzgün yapan bilgisayar teknik servisi arıyorum

Merhabalar, servis ücreti ödeyip bir de vakit kaybedip kasamı olduğu gibi geri alıp gelmediğim, işini düzgün yapan bilgisayar teknik servisi arıyorum. Öneriniz var mı?
  4. dithyramb

PC Aniden Güç Kesiyor

Hayır kendim topladım. Oyunda grafikli kısıma geldiği an kapanıyor menüde vs. sıkıntı olmuyor
  5. dithyramb

PC Aniden Güç Kesiyor

Kullanıyordum sıkıntısız 2 aydır yeni başladı böyle bir sorun
  6. dithyramb

Çözüldü✓ FAST GAMER SAHİBİNDEN SAYFASINDAN KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!

Dolandırıcı satıcı ismini tekrardan değiştirmiş lütfen dikkat edin 2.el parça arayan arkadaşınız varsa uyarın neredeyse aradığınız her üründe bu adam karşınıza çıkıyor lütfen dikkatli olun tamamen dolandırıcıdır
  7. dithyramb

PC Aniden Güç Kesiyor

Merhabalar, Bilgisayar çok az yüke bindiği an güç kesiyor. Arkadaşımın evine götürdüm kasayı evde elektrikle ilgili sorun olduğunu da söyledi ancak kendi kasasında böyle bir sorun yaşamıyor. Bilgisayar birden güç kesiyor ve sadece ramin rgbleri yanık kalıyor herhangi bir ısınma vs. olmuyor pc...
  8. dithyramb

Sahibinden Mağazası AERO Bilgisayar BOZUK RAM satışı

Ben yüz yüze görüşüp paramı geri aldım kendisi dükkana gelmiyor dükkanda parkinson hastası babası var bir şey diyemiyorsunuz adama. Bir de yasal olarak suç teşkil eden bir durum yok ortada fatura yok fiş yok bişey yok kanıt yok o yüzden tezgah güzel insanları uyarıyoruz dikkat etsinler diye
  9. dithyramb

Sistem Render Sırasında Güç Kesiyor Sadece Ram RGB'leri Yanıyor

Merhabalar, Daha 1 saat önce sorunsuz kullandığım sistemim mola verip geldikten sonra kendi kendine güç kesmeye başiladı. Render başlatıyorum render başlatınca pc kapanıyor güç keserek sadece ram ışıkları yanıyor. Sebebi ne olabilir acaba
  10. dithyramb

Çok iyi dedin cidden öyle bir daha 2.el bir şey alacağımı sanmıyorum.
  11. dithyramb

*GÜNCELLEME* Kavga gürültü zorla parayı aldık. Rami alıp görmediğim bir yerde test ettiğini beyan etti ve çalıştığını söyledi. Alırım ama 1000₺ eksik veririm paranızı tekrar uğraşacağım satmak için dedi biz kabul etmedik. Sonra ürünün çalıştığını çalışan ürünü 2 hafta sonra iade etmeye...
  12. dithyramb

Adam tezgahı çok iyi kurmuş hiç bir şey yapamıyorsun. 2.el alışverişlerde thh yardımcı olmuyor maalesef hukuksal bir çözümü olsa bu adam yıllardır bu dolandırıcılığı yapamaz
  13. dithyramb

Kendisinin açılmış ekran kartına yeni bant taktığını da okudum. Elimden geldiğince uyarmaya çalışacağım insanları
  14. dithyramb

Biostar anakart alınır mı?

Bana da tavsiye etmişlerdi Colorful'u 4 ram slotlu olanı da olması lazım. Ben LGA1700 soket için alacaktım ama stoklar tükenmişti 2.el'e yöneldim o yüzden aşırı pişman oldum geçen gün ışıkla işlemci pinlerini tek tek kontrol etmeye çalışıyordum :D
  15. dithyramb

2.el olsa yine kabul 2si de çalışmıyor
Geri