dixtuel isimli üyenin son içerikleri

1. dixtuel

Öneri Arc Raiders vs HellDivers 2

deneyip yazar mısınız hocam bende ona göre alayım bari
  2. dixtuel

Öneri Arc Raiders vs HellDivers 2

Merhabalar. Uzun zamandır Helldivers 2 almak istiyordum fakat son zamanlarda Arc Raiders da çok dikkatimi çekti. Arkadaşlarım ikisini de oynamıyor, yani tek başıma oynayacağım ve çok sık mikrofon kullanmıyorum. Örnek oyunlar söyleyip “bunu sevdiysen şunu al” vs. diyebileceğiniz şeyler var mı...
  3. dixtuel

Taşınabilir HDD'ye ne kadar versem iyidir?

https://vt.tiktok.com/ZSDSwQvV1/ Benzer işler kardo 🤠
  4. dixtuel

Muhtemelen takılı kalır. 1758087328 Sağolun hocam. 1758087351 Uykuluyken gece fark etmemişim sağolun hocam 🤠
  5. dixtuel

Kral o benim bileceğim iş. Kasamda 3 adet 2. El HDD var %16 sağlık olan bile sorunsuz çalışıyor 1 yıldır tık demedi daha. Ayrıca bütçe denilen bir şey var zaten bütçe iyi olsa 2. El için ne kadar vereyim diye konu açmazdım.
  6. dixtuel

Merhaba. PS3 oyunlarım ve bazı diğer dosyalar için 2. el 320 ya da 500 GB HDD + taşıma kabı alacağım. Sizce ne kadar versem fiyatı iyidir aşırı pahalı olmaz? Ayrıca HDD için spesifik olarak şu modeli sakın alma dediğiniz bir model var mı?
  7. dixtuel

Pil sağlığı %73 iPhone 11 iOS 26 yükseltmeli miyim?

Merhaba, iPhone 11 64 GB telefonum var ve pil sağlığı %73. Yeni özellikler merak ettiğim için iOS 26’ya geçmeyi düşünüyorum, fakat cihazımın iOS 26 için en düşük desteklenen model olması ve pil sağlığımın düşük olması nedeniyle emin olamıyorum; iOS 26’ya geçmeli miyim yoksa iOS 18’de mi kalmalıyım?
  8. dixtuel

The Crew Motorfest alınır mı?

tavsiyeleriniz için teşekkürler fakat konulara cevap vermeden önce konu içeriğini okumayı düşünebilirsiniz. FH5 ve FH4 full dlc sahibim diye yazdım aslında.
  9. dixtuel

The Crew Motorfest alınır mı?

Merhaba. Full DLC'leri ile FH4 ve FH5'e sahibim fakat The Crew motorfest zamanında çok övüldüğü ve şu anda Epic'te 430 TL olduğu için alıp denemek istiyorum. Açıkçası Crew 2'nin mekanikleri saçma geldiği için pek oynamadan silmiştim fakat bu oyunda değişmiş diyorlardı. Siz ne düşünüyorsunuz?
  10. PlayStation 3 CoD: Black Ops 3 CD
    Closed

Alınır PlayStation 3 CoD: Black Ops 3 CD

Merhaba. Elinde PS3 CoD: Black Ops 3 CD'si olan ve satmayı düşünen varsa alabilirim. Açılmış açılmamış olması mühim değil. Kutusu olup olmamasıda çok önemli değil, CD aşırı çizikli olmadığı ve sorunsuz çalıştığı sürece alabilirim. Buradan ulaşabilirsiniz.
  11. dixtuel

Hangi PS3'ü almalıyım sizce?

hocam ps4 almayacağım. ps3 alacağım ileride ps5 alırım belki. pc de rpcs3 stabil değil kullandım zaten. 1754923506 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-konsolu-temiz-super-slim-ps3-500-gb-50-oyun-kayitli-1262146921/detay hocam super slim olarak...
  12. dixtuel

Hangi PS3'ü almalıyım sizce?

Dostlar 5500-6000 TL arası bütçem var. Birkaç ilan seçtim fakat size sormak istedim. 1. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-konsolu-ps3-kirik-500gb-30-oyunlu-tertemiz-1263754374/detay 2...
  13. dixtuel

PS3 mü almalıyım PS4 mü?

hocam anladığınız gta5 mi buradan sadece? ps4 oyunlarını oynayabiliyorum bilgisayardan ve çoğunada sahibim zaten. ps3 hem ps2 hem ps1 için uyumluluk sağlıyor. ps3 emulatorunde işlemcimden dolayı düşük fps, stabilite sorunları, crashler vs. vs. uğraştırıyor. ps3 slim alıp daha sonradan ps5 için...
  14. dixtuel

PS3 mü almalıyım PS4 mü?

hocam çok rahatsınız hediye edeceksiniz gailba. bütçe olsa niye ps4 diye sorayım direkt bi ps5 bide ps3 alırım. 1753385679 bütçe yok
  15. dixtuel

PS3 mü almalıyım PS4 mü?

Aslında RTX 2060 i3-10100F bir sistemim var ve çoğu PS4 oyununu oynayabiliyorum diye biliyorum. PS4 tarafında GT7 GT Sports ve Driveclub dikkatimi çekti daha da araştıramadım. PS3 Slim alsam Need for Speed oyunlarından GTA 5'e her şeyi zorlarım diye düşünüyorum sizce ne yapayım? Aynı zamanda...
Geri