Sadece oyun odakliysa AMD f/p olarak daha tercih edilebilir.Ama ben olsam Nvidia alırdım.Özellikleri açısından ve yayın vb. şeyler için Nvidia çok daha yardımcı olur. Çünkü AMD nin kodlayicilari berbat.
İyi akşamlar herkese.100mbs 5 uploadım var 3400 bit yayın veriyorum ama uploadım 1e kadar düşüyor ve yayınlarım sürekli donuyor.Defalarca kez internet sağlayıcımı aramama ve gelip yaplarina rağmen ve testlerde 4.67 upload çekmesine rağmen yayın 1 uploada kadar düşüyor. Sebebini bilen varsa ve...
Herkese iyi günler.
1hafta fln önce hyperx solocast almıştım, mikrofon arka plan sesini o kadar alıyor ki benim sesimden net neredeyse.Ne yaptıysam düzelmiyor sorun ne olabilir belirtirseniz sevinirim
Sa öncelikle
Far cry 3 deluxe edition'ı 1hafta önce 44 TL gibi bir ücrete satın aldım.Şu anda resimdede gördüğünüz gibi ücretsiz yazıyor.ilk başta kütüphane me eklediğim için ücretsiz yazdığını sandım ama diğer oyunlarda yazmıyordu.
Acaba bug mı bu çünkü standart edition da kütüphanemde ve...
2aydır kulaklık bekliyorum, mikrofonu iyi bir kulaklık ve ryzen 5 5600 ve bide 550 anakart
1653077314
2aydır kulaklık bekliyorum, mikrofonu iyi bir kulaklık ve ryzen 5 5600 ve bide 550 anakart
İyi bayramlar herkese
Bunu o kadar çok araştırdım ki artık başım ağrıdı çünkü herkes farklı bir şey söylüyor
Ama ortak noktası bu ikisi
Hangisi alınmalı veya ikiside alınır mı
Western Digital 2 TB BLUE WD20EZBX 3.5" 7200 Rpm SATA 3.0 Harddisk
829,99 TL
31 fiyat var
Takip Et
50+ takip...