diyaremre0 isimli üyenin son içerikleri

1. D

PSU aşırı derecede ısınıyor yardım

merhaba aşağıda belirttiğim psu kullanıyorum oyun falan oynarken aşırı derecede ısınıyor elimi kasaya koyduğum zaman elim yanacak nerdeyse o şekilde ne yapmam gerekli yardım edin Cooler Master RS500-PCARI3-BU Extreme Power Plus 500W PSU Bulk
  2. D

Yük altındayken Psu aşırı derecede ısınıyor..

cooler master 500 w psu su 1599564437 rs 500 1599564466 coolermaster 500 w rs500 psu
  3. D

Yük altındayken Psu aşırı derecede ısınıyor..

merhaba , ben oyun oynarken gta 5 pubg cs gibi psu aşırı derecede ısınıyor onun dışındaki tüm donanımlarım normal ısı derecelerinde endişe etmeli miyim
  4. D

650- 850 TL Bandında fiyat performans ekran kartı tavsiyesi Lazım

Merhaba arkadaşlar başlıkta dedigim gibi max 850 bütçem çıkıyor .Ailem 2.el 'e sıcak bakmıyor o yüzden sıfır bir ekran kartı almak zorundayım . bana önerebileceginiz her oyunu 720p çözünürlükte orta ayarlarda oynatabilecek ekran kartı tavsiyeleri alıyorum şimdiden teşekkürler.
  5. D

Ekran kartı driverımı cd'den kurmam daha mı iyi ?

Şimdi arkadaşlar ekran kartım GT730 2GB şuanda 391.35 sürümünü destekliyor nvidia bu ekran kartı için , ama ben yeni çıkan oyunları oynuyamıyorum bilgisayarım kaldırdıgı halde , mesela düşük ayarlarda gta 5 den 65 fps alıyorum ama 5 dk oynadıktan sonra bir hata gelip oyunum kapanıyor bu hataları...
  6. D

Donanım uyumlulugu

A320M - DS2 Anakartına sahibim üzerinde gt730 ekran kartı amd a8 işlemci 8 gb adata nın rami bulunuyor ben ekran kartımı degiştirmek istiyorum rx 560 4gb bir ekran kartı almayı düşünüyorum sizce ekran kartı degiştigim için diger parçaları degişmelimiyim ya da anakartım yeni alacagım ekran...
  7. D

anakart degişirsem valorant hwid banım kalkar mı ?

hepsine atıyorlarmı yoksa sadece birine mi atıyorlar test edebilirim başka bir bilgisayarda
  8. D

Yeni hesap yeni gmail ile açtım yinede ban yedim
  9. D

O zaman modem fabrika ayarlarına çevirmelimiyim? 1596293270 Sadece HDD degişip banı kalkmışlarda var ama
  10. D

Kısa süre önce valorantdan hwid ban yedim takılı olan hdd çıkarıp yenisini taktım o şekildede ban kalkmadı anakartımı degiştirirsem valorant hwid banım kalkarmı ? (Valorantta hile kullanmadım haksız yere ban yedim ama valorant destek ekibi hiç bir şekilde banımın açılmayacagını söyledi.)
Geri