Diyartepeli isimli üyenin son içerikleri

1. D

Öneri Hangi kulaklık daha iyi ?

Nova 7 dışında bir kulaklık önerin desem o hangisi olurdu peki ?
  2. D

Artics nova 7 derkenki düşünceniz nedir acaba hangi farklardan dolayı nova 7 diyorsunuz ?
  3. D

İlk önceliğim oyun oynarken,arkada müzik açınca falan müzik sesi kaliteli olsun yani ses kalitesi 1. önceliğim 2si arasında nasıl fark olur
  4. D

Steelseries nova 7 ve corsair hs80 wireless arasında kaldım bu bütçede sizce hangisini almalıyım ?
  5. D

🔥İndirim Microsoft Windows 11 PRO + Office 2021 PRO Dijital Lisans 15 TL

Bu kodla win10 etkinleştirebilir miyim onda da geçerli olur mu ?
  6. D

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

şu an hala mouseyi alabiliyor muyuz
  7. D

BEDAVA! FC 25 OFFLİNE SINIRSIZ OYNA/OFFLİNE HESAPLARA PARA VERME

videodaki her şeyi yaptım bende sorun çözülmedi
  8. D

BEDAVA! FC 25 OFFLİNE SINIRSIZ OYNA/OFFLİNE HESAPLARA PARA VERME

fix dostasından açınca sorun çözüldü mü ona göre ben de yapacam 1739603791 videodaki her şeyi yaptım sadece en sonra güncellemeyi siteden indirdikten sonra reapply magic diyor orada ne yapmamız gerekiyor yoksa direkt girebilir miyim oyuna ztn eskiden fixi yapmıştım
  9. D

2000 tl civarı ofis koltuğu önerisi

2000 tl bütçem var ve PC başında oturmak için bir sandalye arıyorum gaming olanlara bütçem yetmiyor bu yüzden en rahatlarının ofis koltukları olacağını düşündüm bu bütçedeki fp öneri yapar mısınız ? 1737661135 kendi kullandığı ve memnun olduğu bir ürün önerebilecek var mı ? acil almam gerekir...
  10. D

Yardım Pazaramadan aldığım ürünü iptal edemiyorum

Tamamdır yarın geleceği yazıyor kargoyu veren kişiye geri mi vericem direkt ?
  11. D

kabul etmeme gibi bir seçenekleri var mı ?
  12. D

bu kesin bir yöntem mi ve hem ürünüm gidip hem de param gitmesin ? ayrıca daha kısa bir çözüm var mı ?
  13. D

Pazaramadan birkaç saat önce Mediamarkt satıcısından 324 TL'ye Redmi BUTS 6 play aldım sonra ise vazgeçtim ve iptal talebi oluşturup mediamarktın kendi sitesinden farklı bir kulaklık aldım fakat şu an iptal talebi reddedildi sebebi ise kargo süreçlerinin başlamış olmasıymış ne yapabilirim ?
  14. D

Öneri Tws kulaklık ve Kasa önerisi

1000 TL'ye alınabilecek en iyi kasa nedir bu sorum daha öncelikli cevaplarsanız sevinirim
  15. D

Öneri Tws kulaklık ve Kasa önerisi

1000 tl civarı tws bluetooth kulaklık ve 1000 tl civarı bilgisayar kasası önerisi yapar mısınız ? 1727372319 En azından birine öneri gelseydi ?
Geri