DiyarTq isimli üyenin son içerikleri

1. D

2x8 Ddr4 Den 2x16 Ddr4'e Geçmeyi Düşünüyorum Sizce Değermi ?

ddr5 geçeceksen anakartta değiştirmen gerekecek ve eskiramlarin kullanışsız olacak
  2. D

Windows 11 Yükseltememe Sorunu

yedekleyin o zaman hocam bide belki depolama alanınız kalmamış olabilir yükseltmek bencede hiç sağlıklı değil zaten formatlayınca ne gerekli ne gereksiz hepsini yüklüyon kendiliğinden
  3. D

Gta 5 Ekranda Çıkan Morluklar Hatası ! Acil Yardım Lazım

ozaman elini çabuk tut yukardaki adam doğru söylüyor bir anda ekran kartın elinde kalmasın yoksa
  4. D

Yardım Goodbyedpi Bi Anda Çalışmamaya Başladı

bende superonline kullanıyorum goodbyedpi harici tüm hepsi çalışıyordu bende
  5. D

Yardım Oyunlar En Uygun Oynama Yöntemi

hayır değil kullandım ve deneyimledim alacaksan söyleyim hesaba 100 kişi girdiğini düşün herkes bir mod bir şeyler yüklüyor emulatörler var diye biliyorum onlarla steam kapalıyken oyuna falan girebiliyorsun ama güvenlimi bilmem tavsiyede etmem zaten crackli şeylerin çoğu öyle dediğim emulatörün...
  6. D

Yardım G502 mi Aerox3 Mü Tavsiye Edersiniz?

çinli marka diye kalitesiz olmak zorunda değilki
  7. D

Ipad Air M3 İçin Bluetooth Klavye Mouse Mu, Kablolu + Usb-C Hub mı?

piyasayı bilmiyorum ama hem kılıf hemde klavye bu touchpadlı olanlar bence işinizi görür logitechin vardı sanırsam
  8. D

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Hocam 2.el sıfır fiyatını geçmiş durumda önüne gelen bir haber duyuyor gerçek olsa bile daha zam gelmeden 10 katı fiyatının üstüne satıyor neyse bence gaming gen tr de PC HOCASI-GG10 alabilirsiniz bütçeyi 41 bin yaparak alabilirsiniz
  9. D

Ekran Donuyor Hiç Bir Şey Yapamıyorum

ekran kartının garantisi varsa götürmeni öneririm bide kablolardada sorun olabilir anakartta bir uyarı ışığı falan varmı 1787134299 bide 2.biosa geçmeyi deneyebilirsin ekran kartının
  10. D

ramleri çıkartıp takmayı denedinizmi belkide sorun windowstan bile kaynaklanabiliyor olabilir herşeyi denediniz çözülmedi diyelim birde formatı denersiniz ama çok etki edeceğini sanmam genede deneyin derim
  11. D

Güvenli Moda geçip DDU programı ile ekran kartı driverını silip tekrar yüklermisiniz belki çözülebilir
  12. D

Yardım Goodbyedpi Bi Anda Çalışmamaya Başladı

bendede sürekli oluyordu en son byedpi a geçtim hem daha pratik istediğin uygulamalarda falan kullanabiliyorsun youtube yazarsan çıkar hocam
  13. D

Yeni Laptop Cızırtı Sesi

fan sesidir diye tahmin ediyorum
  14. D

Yardım Gigabyte RTX 5060 Bazen Ekranda Çizgiler Çıkıyor Ne Yapabilirim

iade ederdim sorun olmasına rağmen hayır sorun yok falan diyen firmalardan nefret ederim
Geri