merhaba 1280-960 yapmak istiyorum ama ya monitör yada ekran kartım desteklemiyor hangisi olduğunu biliyormusunuz? Ekran kartım 7700 xt monitör rm344 olması gerek. Cs2 oynuyorum 1280-960 yapmak istiyorum ama bir uyarı veriyor işlemciniz ekran kartınız zarar görebilir diye bu yüzden özel...
Benim sistemim bazen 70 lere 90 Lara düşüyor ama internette aynı sistem 150 sabit FPS aliyor anlamadım sıvı soğutma bozuktu servisten geldi şuan sıcaklıklar 55-60 derece ama fps düşüyor anlamadım CS de de 300 den 200 e düştü
Merhaba sıvı soğutmam bozuktu servise yolladım geldi, şuan sıcaklık felan çok iyi rusttta 55 derece felan oluyor sıcaklık iyi ama bugün rustta bazen FPS 50 ye düşüyordu. Baya düşüyordu sonra şunu farkettim mapte belirli bir yere gidince FPS düşüyor ordan çıkınca FPS düzeliyor. Bu benim...
Acelem vardı haklı bir yanıt vermişsiniz. Peki şunu soracaktım, servisten sıvı soğutma geldi ama kutusu sanki farklı şekilde geldi veya kargo sebebiyle kutusu hasar aldı benim gözüme benim kutum değilmiş gibi geliyor olabilir. Üstünde benim servis no'm var içindeki benim üründür heralde.
Merhaba xigmatek anubis pro 4fx kasam var ve üstüne 360 ml sıvı soğutma sığabiliyor ama ben üstüne 240 ml taksam 1 fanlik boşluk kalıcak bir şey olurmu ? İlla 360 mi olması gerek
Anladım herkes forumlardada hawk diyordu onu aldım bu arada bağımsız bişiler sorucam ben sıvı soğutma aldım hazır sistemle sıvı soğutmayı monte ettiler ama kutu içinde ambalajı felan hiç yoktu sonra taktılar çıktık vatandan ondan sonra kumanda yoktu aradım ordami dedim burda dediler gittim aldım...
Merhaba vatandan hazır sistem aldım ayrı sıvı soğutma aldım ve aynı anda sistemi dizdiler ama sıvı soğutmanin internetteki videolarına baktığımda içinde olmayan bir kutu var ve poşetleri ambalajları yoktu ve şöyle bir şey yaşandı kumanda onlarda kalmıştı ve gidip sonradan almıştım ve kumandada...
Siyahını kullandınız mı grilestigini nerden biliyorsunuz bütün yayincilarda siyah vardı demekki kaliteli o yüzden siyah aldım hawkin kumaşının renginin solucagini düşünmüyorum
Knk ben 7700 xt ve 7500f işlemci ile 400 FPS aliyom internette valoda 600 FPS diyor neden bende böyle bide sıvı soğutma bozukmuş 1 ay boyunca soğutmasiz oynadım farkında olmadan 95 derecede oynadım ama kisitladi heralde işlemci kendini korumaya aldı FPS düşmüştü işlemciye bişi olmamıştır demi...