djmovie isimli üyenin son içerikleri

1. djmovie

Yedek Astsubay doğu ve batı maaşları 2025

Bilişim güvenliği teknolojisi ama bölüm yaptığın askerliğe etki etmiyor
  2. djmovie

Yoo biraz zordu soğuk falan ama para biriktirmek için güzel bir seçim asıl erlik bana göre pişmanlık 1748137664 11839529476
  3. djmovie

Ağrı Doğubeyazıt İran sınırı
  4. djmovie

2025 yılında yedek Astsubay olmak isteyenler için ne kadar maaş aldığımın bilgisini vereyim istedim. Kendim doğuda yaptığım için doğu tazminatlı yedek Astsubay maaşı; Ana maaş 56675 TL Doğu Tazminatı 17598 TL Ve neden verildiğini bilmediğim banka promosyonu 1388 TL Eğer ki batıda yapacak...
  5. djmovie

Astsubay astçavuş derece yaptım nereyi secmeliyim

İstanbul tuzla piyade okulunda 1.hudut bölüğünde 200 kisi icinden 5. Olarak derece yaptım simdi ise liste elime geldiğinde kura yerine istediğim yeri secebiliyorum. Bu konularda tecrübesi olan kişiler yardımcı olabilir mi? Yani karakol mu ,bölük mu veya tabur mu secmeliyim.
  6. djmovie

directadmin hostingi üzerinden eposta gönderemiyorum

spam klasörüm tertemiz başka bir nedenden kaynaklı mı diye chatgptye soruyorum o da afallıyor
  7. djmovie

directadmin hostingi üzerinden eposta gönderemiyorum

directadmin hostingi üzerinden ne kadar araştırma yaparsam yapayım eposta gönderme hatası almıyorum ama eposta istediğim maile gönderilmiyor php kodları ve server mesajı bu şekilde
  8. djmovie

iş başvurusu mail mi yüz yüze mi ?

Yazılım şirketin de çalışmayı planlıyorum. İş başvurusunu internetten yani mail olarak mı başvurmam daha iyi yoksa şirkete giderek yüz yüze mi? bilgisi olan yazabilir mi
  9. djmovie

Yardım Full Stack developer ne kadar maaş alır ?

az gibi geldi bu ya :D sonucta bilgim var yazılıma dair
  10. djmovie

Yardım Full Stack developer ne kadar maaş alır ?

Merhaba ben html,css,js,php,nodejs,vuejs,c# ve veritabanı yönetimi biliyorum ve websiteleri ilgimi çektiği için full stack bir işte çalışmak istiyorum. Üniversitemi yeni bitirdim herhangi bir iş deneyimim yok ama bir kaç yaptığım basit projem var. Bir işte çalışmaya başlasam ücret ne kadar...
Geri