dlep isimli üyenin son içerikleri

1. dlep

Öneri 2k OLED Monitör Önerisi

Hocam o paralara samsung mat panel alma bence glossy çok daha iyi
  2. dlep

Öneri 2k OLED Monitör Önerisi

30 zorlarsan rog xg27acdms güzeldir kullandığım için önerebilirim ama daha bilgili arkadaşlar belki daha güzel önerilerde buluynur
  3. dlep

En Fp veya Kaliteli OLED Monitör Tavsiyesi

acdms qd oled hocam aktif olarak kullanıyorum gayet güzel 280hgz parlaklık iyi ve neo proximty sensörü baya iyi işl yapıyo oled sdağlığı açısından
  4. dlep

OLED Monitör Önerisi

Renkler ayar yapınca daha canlı sanırım öok kurcalayamadım daha oyun akıcılığı ben 165hz den geçtim baya fark ettim ben şahsen ama çok sık piksel tazeleme uyarısı veriyor 1783947528 bu arada ek olarak o oled 2k lardaki yazı bulanıklığını ben bu monitörde çok göremedim
  5. dlep

OLED Monitör Önerisi

hocam ips den sonra ilaç gibi geldi parlaklığı gayet iyi glossy kaplamalı 280hz fark ettirdi tavsiye ediyorum gray banding de yok bende
  6. dlep

OLED Monitör Önerisi

rog xg27acdms aldım az önce gelince yorum yapıcam yarın hocam
  7. dlep

🔥İndirim Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless- 6900 TL

Razer bu v3 pro modelinin 8k versiyonunu çıkardı onda sesi iyileştirdiler ama bu 1k hz olan versiyonu modladım ben kendim kullanıyorum aynı anda stok halinide kullandım yan yana tuş basımı ses ve premium hissiyat stok halinde kesinlikle yok
  8. dlep

🔥İndirim Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless- 6900 TL

Mükemmel klavye falan değil kullanıyorum ama klavye modlanmadan asla ses profili olarak iyi değil çıngırdıyor bildiğin synapse zaten ayrı bir fiyasko bu fiyatlara tavsiye etmek mümkün değil bence hele birde yurtdışında 8bin hertz modeli çıktı bu ondanda değil
  9. dlep

Çözüldü✓ Macbook Pro M3 Pro Wifi Arızası ve Panicloglar

sorunun kaynağı önceden oluşan tırnak ucu kadar sıvı temaslı oksitlenmiş bir bölgeymiş böyle bir sorun yaşarsa bir arkadaş bilgisi olsun
  10. dlep

sonuç geldi hocam fikrin önerin var mıdır tt ile de görüştüm o tarafta da sorun yok
  11. dlep

Çözüldü✓ 20k 30k Arasında 2k 27inç OLED Önerir Misiniz

anladım hocam o zaman rog alacağım
  12. dlep

anladım hocam attığım ürün rog olan 240 veya 280 hz 26 30k arası alınır dimi
  13. dlep

evet bugün teslim aldım cihazı apple bir sorun bulunmadığını tekrar yazılım kurup 17 saat incelemiş mağazada denedim sorun yoktu ama eve geldiğim an koptu ne iş anlam veremiyorum macbookta hiçbir uygulama falan yüklü değil buna apple hesabıda dahil
  14. dlep

Instagram İnstada Yeni Özellikler Gelmiyor.

bendede arkadaşlarımın beğendiği reels sekmesi gelmiyor ilginç
  15. dlep

https://www.amazon.com.tr/dp/B09CD3G35R?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 bunda karar kıldım iyi midir
Geri