dlep isimli üyenin son içerikleri

1. dlep

Bu Telefonlardan Hangisini Almalıyım

ben kendim kullandım pil süresi bazen can sıkabilir alırken ekranı kontrol et darbe almadan ölü piksel çıkmaz kolay kolay
  2. dlep

Bu Telefonlardan Hangisini Almalıyım

bunlar arasından 15 pro en iyisi donanım olarak
  3. dlep

❌İndirim Bitti! Vichy Dercos Kepek Karşıtı 390ml Şampuan 749₺

almak isteyen arkadaşlara kendi deneyimimi söyleyeyim kepek diye bir şey kalmadı bende her kuruşuna değer
  4. dlep

Kreatif İşler İçin Hangisi Daha Mantıklı?

hocam arkadaş haklı temiz m4 air veya pro serileri kat ve kat daha iyi olacaktır yada 1 ay daha çalışıp dediğiniz gibi mac mini m4
  5. dlep

Cs2 Envanter Önerisi

eldivende beyaz olarak wave chaser ve king snake var güzel olarak bildiğim bıç olarak nomad knifelara bak bence
  6. dlep

Mezuna Kalmalı Mıyım Fikirlerinizi Merak Ediyorum

biliyorum gelmediğini düzgün bir şey hocam tyt puanım 150k bu arada ama 2 yıllık gitmem mezuna bırakıcam yüzde 80 90
  7. dlep

seneye en kötü yine mühendislik yazarım muhtemelen yine aynı tip bi sıralama gelirse
  8. dlep

Gelişim yıllık 560k falan o da
  9. dlep

bende en kötü seneye bunları yazarım kafasında mezuna kalırım muhtemelen pilotaja bi tamam dese babam direkt giderim ama maalesef aşşırı pahalı
  10. dlep

ben inatla mezuna kalıcam dersem sorun etmez gelen üniler hakkında tek iyi kelime duymadığım için kararsızım işte
  11. dlep

Hocalarım bu sene say 198k yaptım ilk girişim yks ye babam mezuna kalma diyor ama tutan bölümlerle nerelere gelebilirim emin değilim tutan bölümler şunlar makine mekatronik çevre mühendiliği uçak mühendisliği yüzde 50 burslu veya tam ücretli tutuyorlar ek olarak nişantaşı üni de pilotaj var 5...
  12. dlep

Yardım iPhone 17 Pro Btk Sorgu Garipliği !

hocam sinyal gitmeden diğer imei kullanımına geçmedim zaten sinyal gitti diğer imei hakkına geçtim ne hiktmetse 1 ay sonra kapandı 1785623223 yaptım kontrolde ettim kullanılan imei 1 boştaki 2 olarak yazıyor
  13. dlep

imei 1 de hak var diyo geçirdim yine yok hocam gelmiyor asla şebeke
  14. dlep

öyle duruyo valla süresi var ama kullandırtmıyorlar ne güzel iş ya 1785617390 hocalarım önerisi olan var mı süresi olup sinyali gidenler falan
  15. dlep

böyle bir durum yaşayan var mı?
Geri