dlep isimli üyenin son içerikleri

1. dlep

Yardım HANGİ KLAVYEYİ ALMALIYIM

O zaman tasarımı hoşuma gittiği için bi tane nuphy daha iyi olur gibi bendede 2 tane klavye var normalde keyfi olarak farklılık olsun biraz
  2. dlep

Yardım Razer DA V3PRO Scroll bozuluyor

Razerda çözemediler bir türlü şunu bende anlamadım çoğunlukla bozuluyo genelde tozdan kaynaklı oluyo sanırsam
  3. dlep

İade iste bence de çünkü yeni gelende şanslıysan 1 1.5 sende cortlicak scroll kısmı muhtemelen
  4. dlep

O zaman bence iyi fiyat iade için stoklar gelene kadar fiyatı ne olur bilemiyorum ama viper v4 pro yada dav4pro ve gpx ler mantıklı olur gibi hem mouse upgrade etmiş olursun
  5. dlep

6 7 ay önce aldığınız fiyata göre çok ucuz bir iade fiyatı yoksa iade edip farklı bir mouse almak daha iyi olabilir çünkü scroll kronik dav3 lerde belki viper v4pro dav4 pro düşünülebilir logi gpx lerde aynı şekilde düşünebilirsiniz
  6. dlep

Yardım Sessiz klavye ve mikrofonu iyi ancli kulaklık önerisi

Kulaklık olarak çok fazla bilgi sahibi değilim ancak bütçe sıkıntısı yok ise blackshark v3 pro da eklenebilir bunların yanına
  7. dlep

Hocam senelerdir alüminyum üst kasa plastik alt kasa razerlar kullanıyorum bu sefer paraya kıyıp biraz keyfi olarak bu ikisinden birini almak istiyorum yks sonrası sistemi tekrar kurunca biraz daha premium ürünler kullanmak gibi düşüncem var castle hm80 alacaktım ama plastik kasa olması biraz...
  8. dlep

İnternet Hızlarınız Nasıl ?

Turkcell 1100 aldım en son
  9. dlep

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

Bana 240 kuzene 800 verdi 😳
  10. dlep

Şuan huntsman v3 pro tkl var bende modlanmış switchleri elden geçirdim biraz sesi falan iyi oldu ama sıktı baya muhtemelen nuphy alıcam şuan sizde nuphy mi var?
  11. dlep

Nuphy ve hex 80 de switchler falan çok yakın dimi bende kablosuz diye ona göz koydum çıtırdan bide hex 80 tasarımda önde biraz
  12. dlep

Teknik olarak aynılar nerdeyse wh80 de ekstra ses tekeri ve kablosuz bağlantı var
  13. dlep

Konunun başında yazdığım ikisi arasından hangisi sizce daha mantıklı
  14. dlep

Tkl yada yüzde 75 aşağısı çok istemiyorum hocam
  15. dlep

20 hocam
Geri