dlep isimli üyenin son içerikleri

1. dlep

45k Ya iPhone 15 Pm Yd Buldum Alınır mı ?

Hocam ben ikinci el 3 aylık 17 pro yd 49a aldım daha 1 ay önce
  2. dlep

Yardım Tt Hız Sorunu Yardım

Saolun en kısa zamanda alıcam
  3. dlep

Ne gibi avantajları olur hocam
  4. dlep

Eskiden böyle değildi maç izliyorduk 50 kez donuyor youtube tv plus tabii vesaire fark etmeksizin donuyor geri kalan şeylerde hızı uygulama indirmeleri fevkalade bilgisayarımda vaad edilen hızları alıyorum telefonda da aynı şekilde bu çoğunlukla tv de yaşanan sorunu anlayamadım çok arada...
  5. dlep

LG8245X6-50 1780166210 Denemiştim fayda etmiyor
  6. dlep

Hocalar internet 1gigabit hızlarımda 800 1000 arası onda bir sorun yok ama apple tv olsun diğer cihazlar olsun saçma sapan bi yavaşlık kopma tarzı şeyler yapıyo modemde ısınma da yok arıza da tespit edilmiyor tavsiye varmıdır
  7. dlep

2. El Samsung Galaxy A17 Alınır mı?

İlla samsung istiyorsa ikinci el 8 9 civarına s21 yada 10 13 arası s22 bence mantıklı olabilir a serisi bir cihazdansa
  8. dlep

Yardım 9600x Boşta Çok Isınıyor

Extreme test sonuçlarını çok hatırlamıyorum ama 4800mhz bu işlemciyi kullanmamak demek bence benimki kendisi 5565 5625 aralarında dolanıyo
  9. dlep

Benim kendi ayarım şunlar 105watt oc profilde +200mhz -20uv arctic lq3 360 var 70 bile görmüyorum sıcaklıkta 1 senedir macun değişmeden bu halde
  10. dlep

Soğutucun ne?
  11. dlep

Yardım Maks 8k bütçe Mouse Önerisi

Zorunda değil aslında bende huntsman v3 pro tkl var 1000hz modeli yenilenen 8bin hz modeline web destek var bana yok iki klavyenin farkı sadece polling rate
  12. dlep

Yardım Maks 8k bütçe Mouse Önerisi

Hocam synapse istemiyorum dedin viper v4 pro web tabanlı synapse destekli bildiğim kadarıyla bence bekleyip onu almalısın
  13. dlep

🔥İndirim Apple Ürünlerinde Mükemmel Fiyatlar - Outlet Gürgençler Apple

Clear case aldım sadece kutusu açıktı bantlı geldi ama kılıfta parmak izi dahi yoktu bana gelende
  14. dlep

Sanırım 7 gün iade hakkı var
  15. dlep

Benimki geldi 15pro için clear case aldım sadece kutu açıktı ama üründe parmak izi bile yoktu hocam
Geri