Renkler ayar yapınca daha canlı sanırım öok kurcalayamadım daha oyun akıcılığı ben 165hz den geçtim baya fark ettim ben şahsen ama çok sık piksel tazeleme uyarısı veriyor
1783947528
bu arada ek olarak o oled 2k lardaki yazı bulanıklığını ben bu monitörde çok göremedim
Razer bu v3 pro modelinin 8k versiyonunu çıkardı onda sesi iyileştirdiler ama bu 1k hz olan versiyonu modladım ben kendim kullanıyorum aynı anda stok halinide kullandım yan yana tuş basımı ses ve premium hissiyat stok halinde kesinlikle yok
Mükemmel klavye falan değil kullanıyorum ama klavye modlanmadan asla ses profili olarak iyi değil çıngırdıyor bildiğin synapse zaten ayrı bir fiyasko bu fiyatlara tavsiye etmek mümkün değil bence hele birde yurtdışında 8bin hertz modeli çıktı bu ondanda değil
evet bugün teslim aldım cihazı apple bir sorun bulunmadığını tekrar yazılım kurup 17 saat incelemiş mağazada denedim sorun yoktu ama eve geldiğim an koptu ne iş anlam veremiyorum macbookta hiçbir uygulama falan yüklü değil buna apple hesabıda dahil