dmrcnn isimli üyenin son içerikleri

1. D

Çözüldü✓ Sistem Fiyatı Ne Kadar Eder?

2k oyunculukta bu söylediklerinin ne anlamı var şimdi anakart kötüymüş o kötü bu kötü, counter oynamaya 2k almadık herhalde, X3D vs almaya gerek görmedim AAA oyun için, tamam sende daha iyi biliyorsun.
  2. D

senin okuduğunu anlama gibi bir problemin mi var yoksa sırf toxic olmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum seni hala kullanılmış diyorsun ısrarla, cahile sohbeti kesemiyorsun her konuda fikri var dedileri türdensin, tamam sen daha iyi biliyorsun.
  3. D

O fiyata aynı ayarda sadece kasa bulursan git sistem arayanlara yardımcı ol o zaman, dediğin "cillop" monitorsüz ekipmansiz kasalar nerede acaba rüyanda herhalde, 40 Yılda bir konu açayım dedim ona da forumun en bilgisizleri denk geldi herhalde
  4. D

Bende hata okuduğunu anlamayanlarin olduğu bir forumda fikir istiyorum, 2.el diye takılı kalmışsınız, mağazadan dün getirtip açmadan bugün satsam size göre 2.el, sıfır lafının neyini anlamadın acaba, varsa sen git onlardan al yada sistem toplamak isteyenlere öner, sana sormadım say fiyat...
  5. D

Mağazadan alındığı gibi duruyor, açılmış sıfır kondisyonda demiyorum direkt sıfır, tek fark mağazadan değil, 8 bin diyorsun monitör sen bu fiyata git AOC bak
  6. D

Ram 2x16 yazmayı atlamışım
  7. D

Merhaba, öncelikle elimdeki sistemin AM4 olduğunu ve geleceğe yönelik olmadığını biliyorum. Yakın zamana kadar 10+ yıllık notebook ile oyun oynayan biri olarak bu sistemi tamamen upgrade düşünmeden saf 2K oyun için aldım. Elimde aşağıda yazılı sistem var , Nisan ve Mayıs aylarında...
Geri