DmrGnc isimli üyenin son içerikleri

1. D

win 11 kullanıyorum ama tpm 2.0 yok

MSI A320M-A Pro anakartlı eski bilgisayarıma format attım ancak eskisi gibi tpm 2.0 yok, halihazırda win 11 i kullanabiliyorum ama riot vanguard çalışmıyor. bios güncellemem gerekiyor diye biliyorum ama daha önceden yapmadığım için biraz endişe ediyorum, başka bir yolu yok mu?
  2. D

Bilgisayar direkt kapanıyor

Anakart, a320m a pro Gpu, gtx 1050ti Cpu, r5 3600 ram 8gb 3200mhz 128gb ssd, 1tb hdd İstanbuldan adanaya gelirken ram, ekran kartı ve işlemciyi çıkartıp geldim. Işlemcinin köşedeki pini bükülmüştü onu düzelttim ama zaten önemli bir pin değilmiş, vss miydi neydi. bilgisayarı topladıktan sonra bu...
  3. D

R5 5600 rx 6400 fps oyunlarinda darbogaz neden yapar ?

Darboğaz olmaması lazım
  4. D

Öneri mATX Kasa önerisi max 2000tl

2900tl 😄 umarım düşer
  5. D

Öneri mATX Kasa önerisi max 2000tl

Max 2000tl bütçem var hepsini kullanmasam da olur Rx 6600 ve r5 5500 lü sistem topladım, önü mesh hava akışı güzel mATX bir kasa arıyorum
  6. D

Sistem ile anakart uyumu

5600 şu anda 3500tl fiyat bandında, ekran kartını ikinci el bulamazsam 7k civarı tutucak henüz bu sistemi karşiliycak psu ne kadar tutar onu bilmiyorum bile ama bana 15k dan aşşağı yol yok gibi duruyor😄
  7. D

Sistem ile anakart uyumu

daha yeni kasa ve psu alıcam birde rami ikiliyim derken onlarda 6k civarı tutar, yeni işlemciye bütçe ayıramayabilirim ama zaman gösterir yıl sonunda bir şeyler deneriz.
  8. D

Sistem ile anakart uyumu

Selamlar A320M-A PRO anakartıyla 5 3600 kullanıyorum ve yakın zaman içinde 6600 ekran kartını alıcam, anakartta yükseltme yapmam gerekir mi? fiyatlar 2000tl civarından aşşağı inmediği için pek yüreğim elvermiyor açıkçası, eğer çok gerekli değilse böyle devam etmek isterim.
Geri