dmrqn isimli üyenin son içerikleri

1. dmrqn

Hazırlıkta A1 den başlamak

çıkarsın, ama kalan kısım daha detaylı olduğu için zorlanırsın. kalan kısımda konuşmanı iyileştirmeye odaklanmanı daha çok tavsiye ederim.
  2. dmrqn

Hocam şöyle söyleyeyim, a1 ve a2 zaten ortak ilerliyor. A1 dediğimiz şey size günleri sayıları falan anlattığı kısım, a2 kısmında grammar kısmına başlar. A kurundayken zaten lise ve ortaokuldan bildiğin şeylerin tekrarı olacağı için (eğer ki o zamanlar anladıysan ve hala hatırlıyorsan) çok...
  3. dmrqn

Yardım Monitör Hz Problemi.

sorun şu ben main ekran olarak kullanıyorum 144hzye geçtiğimde fotoğrafda göründüğü gibi ekranın sadece %20-25lik bir kısmı kalıyor, 120ye çekiyorum %35-40 aralığına geliyor işte böyle düşe düşe ekran düzeliyor, arada falan filan ölü pixel tarzı olsa kabul ama ekran tamamen simsiyaha dönüşüyor...
  4. dmrqn

hocam anlık olarak denedim ve tık yok hala aynı problem geçerli anlık not: 85hz de kullanamıyorum artık 83e çektim bu gidişle 60a gidiyoruz
  5. dmrqn

Seviyeni tam bilmiyorum, başlangıç-orta seviye isen 'english grammar today 42/43. baskı' önerebilirim, ileri seviyedeysen 'influence 12 grammar' onerebilirim. ikisi de grammar odakli kitaplardir, grammari Türkçe anlatıp İngilizce ile destekler. İkinci önerdiğim kitapta verilen bilgiler üst...
  6. dmrqn

Dostum selam, aktif olarak ingilizce eğitimi veren bir arkadaşın olarak konu hakkında bilgi vermek isterim; Bir kere ingilizce öğrenirken para harcamanı gerektirecek hiç bir durum yok, tamamen kendini disiplinli bir hale sokup hiç bir para harcamadan çok rahat bir şekilde ingilizceye hakim...
  7. dmrqn

bütün girişleri denedim hocam. hala problemli
  8. dmrqn

aynen, diğer monitörde sorunum yok
  9. dmrqn

kasa çift ekrana bağlı üst ekranım sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum.
  10. dmrqn

monitör arkasındaki butonlar ile sıfırlamaktan bahsediyorsak; evet. ama hala değişen bir durum yok
  11. dmrqn

denedim ve maalesefki işe yaramadı daha önce 2 3 kere full format atmıştım bütün belgelere kadar sildiğim, ama değişen hiç bir şey olmamıştı
  12. dmrqn

ikisinin de garantisi geçti, yenisini almanın zamanı geldi galiba. yine de çözüm falan filan belki çıkabilir diye şansımı denemek istedim...
  13. dmrqn

şimdi denedim, hala durum aynı
  14. dmrqn

Hz düşmediğim durumda ekranın kalan kısmını kullanamıyorum, 144hzde gördüğün sadece üstte kalan %30luk kısımı kullanabiliyorum, anlık olarak 85hz de sadece ekranı tamamen kullanabiliyorum
  15. dmrqn

Selamlar MSI G271 144hz kullanıyorum, Monitorde nedenini bilmediğim şekilde böyle bir problemim var. Haftada 1 hz düşürmem gerekiyor. İlk zamanlarda 110 hz lerde oynayabiliyorken şu günlerde 85hz'ye kadar düşmem gerekti. Ekran kartımı vs. güncellememe rağmen hala bu hata olmaya devam ediyor. Ne...
Geri