Arkadaşlar birkaç gün önce şöyle bişey oldu bilgisayar birden dondu ve hiçbir şekilde ekrana bişey yapamadım sonra kapatıp açınca düzeldi ne olduğunu anlamaya çalıştım gittim dedim Windowstan bi virüs testi yapayım tam yaparken virüs testinde yine bilgisayarın ekranı orada dondu ne yapacağımı...
İlk başta diğer gpu girişlerinden birini denedim olmadı normalde dp kullanıyordum hdmi kablosunu getirdim Bi baktım dp çıkmışken bile monitör ekranı açılır markası görünür ya oda aynı şekilde çizgili göründü
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda ilk defa bunu yaşıyorum kullandığım gpu rx 580 oyun bile oynamıyorken birden siyah ekran geldi ve bir türlü geçmedi gpu resetleme yaptım bişey değişmedi en sonunda güç tuşundan kapattım açtığımda driver silinmiş gibi bişey oldu adrenalin software giremiyordum...
Piyasa öznel değil nesnel bişeydir sen bazı kartların gücüne ve yeniliğine önem vererek yorumluyor olabilirsin ama ikinci el piyasasını göz önünde bulundurarak konuşursak bu kart bu fiyat bandı için yabancı değil ve bu fiyatlara alacak kişiler var zaten senin sunduğun fiyat bandından uçuk bişey...
Demek istediğim ikinci elden vereceğin fiyat o ürünün ikinci el piyasasına göre de değişiyor mesela sen bunun ederi bu değil şu değil diyorsun ama bazıları o kartı senin abartı bulduğun rakamlara koyuyor ve yine de ürün o fiyattan alınabiliyor bende demek istiyorum ki bu kartın belki de gerçek...
Arkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyorum kartın bir sorunu yok hatta testede soktum bu kartı ne kadara satabilirim fakat kutu fatura vs hiçbir şey yok, ayrıca üstüne 2000tl eklesem ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum