dnjsjdsjj isimli üyenin son içerikleri

1. D

RX 580 ve İ3 12li Bilgisayar Kaça Gider

Arkadaşlar bilgisayarımı yükseltmek istiyorum bu bilgisayarı ne kadara elden çıkarırım sizce özellikleri Xfx rx 580 sıcaklık değerleri iyi, İ3 12 Nesil stok fan var, 8+8 3200mhz ramler, H610m k ddr4 anakart, 460 gb M2 ssd, Xigmatek 600w PSU, kasa zoko marka 3+1 ışıklı fanları var tuştan renk...
  2. D

PC İçin Kablolu Xbox 360 Stick Drift Sorunu

Biraz daha yüksek olabilir ya maks 800 falan diyelim tanesine olmaz mı
  3. D

Sen öner yine de ama çok pahalı olmasın ben bunların tanesini 440 TL'ye uygun diye almıştım
  4. D

Yani doğal bir durum mu demek istiyorsun
  5. D

Selam arkadaşlar geçenlerde bilgisayar için ara sıra sıkılınca oyunları konsoldan oynarım yada fifa pes atarım diye Trendyoldan iki kol almıştım bu kollar 3-4 gün içinde stick drift yapmaya başladı oyundayım mesela yukarıdaki seçeneklere kayıyor bazende kendi kendine düzeliyor gibi oluyor ama...
  6. D

Dünya Kupası Maçları Görüntüsü Trt1de Sürekli Bozuluyor

Bi maçı açıp izleyeyim dedim takılıp duruyor sizde yaşıyor musunuz
  7. D

Xiaomi Redmi Note 15 Pro 256gb 8gb Ram

Arkadaşlar bu telefonu alacağım güzel mi sizce oyunlarda performansı nasıl
  8. D

Bilgisayar Donma ve Mavi Ekran Sorunları

Arkadaşlar birkaç gün önce şöyle bişey oldu bilgisayar birden dondu ve hiçbir şekilde ekrana bişey yapamadım sonra kapatıp açınca düzeldi ne olduğunu anlamaya çalıştım gittim dedim Windowstan bi virüs testi yapayım tam yaparken virüs testinde yine bilgisayarın ekranı orada dondu ne yapacağımı...
  9. D

Arkadaşlar Acil Bakın Ne Oluyor Burda?

Evet monitörde sıkıntı varmış şimdi televizyonda denedim görüntü normal gpuluk bişey yokmuş teşekkür ederim ilgilendiğin için
  10. D

İlk başta diğer gpu girişlerinden birini denedim olmadı normalde dp kullanıyordum hdmi kablosunu getirdim Bi baktım dp çıkmışken bile monitör ekranı açılır markası görünür ya oda aynı şekilde çizgili göründü
  11. D

Hiçbir şey anlamadım birden gidip gelmeye başladı oyunda bile değildim tiktokta geziniyordum
  12. D

GPU Sürücüsü Kurduktan Sonra Bilgisayardaki Sorun

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda ilk defa bunu yaşıyorum kullandığım gpu rx 580 oyun bile oynamıyorken birden siyah ekran geldi ve bir türlü geçmedi gpu resetleme yaptım bişey değişmedi en sonunda güç tuşundan kapattım açtığımda driver silinmiş gibi bişey oldu adrenalin software giremiyordum...
  13. D

Rdr2 gta5 gibi, hikayeli grafikler güzel oyun tavsiyesi

Neler var size göre
  14. D

Xfx sorunsuz rx580 ne kadara gider

E haklıda ol o zaman ne yapalım jlsjxalsks
  15. D

Xfx sorunsuz rx580 ne kadara gider

Anlıyorum belki sen haklısındır ben kendi düşüncemi söyledim
Geri