D'n'S isimli üyenin son içerikleri

1. D'n'S

Yardım Aracımın gaz pedalı sanki boşta gibi sallanıyor

Selam dostum, öncelikle Ford Fiesta 1.4 Tdci sahibiyim sorunun ordaki yaydan kaynaklı olabilir. senin çözebileceğin bir sorun değil tamirciye göstermen gerekiyor
  2. D'n'S

Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Hakkında hayırlı olsun, kendisi farklı bir platform da farklı işler yapar diye düşünüyorum sonuçta bu sektörde yer etmiş bir arkadaş. iyi şeyler yapar.
  3. D'n'S

İtopyadan aldığım PC size kaç fps verir?

çok rahat bütün oyunları oynarsın kardeşim, yayın içinde uygun eğer csgo veya valorant oyununda yayın açacaksan veya bunun segmentindeki oyunlar da olabilir her türlü seni taşıyacak bir sistem olmuş Hayırlı olsun 👍👋
  4. D'n'S

Sistem değerlendirmesi ve kasa psu önerisi ?

Hayırlı olsun sistemin güzel , bir sorun gözükmüyor ASUS TUF GAMING 750B 750W ASUS TUF Gaming GT501 White Edition USB 3.1 Temperli Cam beyaz olsun güzel olsun :)
  5. D'n'S

Nerde Euro bozdurabilirim?

Merhaba , ben kuyumcuyu tavsiye etmiyorum döviz büroları da biraz ucuzdan alıyorlar ismi sarrafiye olanlar var hem altın hemde döviz işleri ile ilgilenen tecrübeme dayanarak onlar en yüksek fiyatı verenler oluyor. izmir de olsan bir kaç öneride bulunurdum ama malesef kayseri de bildiğim yok.
Geri