data,my games ve oyun dizinine atılcakları attım yönetici olarak çalıştırdığımda bu hataları aldım ve .esm pluginleri eksikti zaten nerde hata yaptım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Önceden de konu açmıştım dlc neden oyun içinde bir anda geldi falan diye de neyse sonra görevler baya çakışmaya başladı hikaye sapıttı kontrat sonuyla bitirdim dlc yalan oldu param da bi tık boşa gitti şimdi sadece dlcyi oynama seçeneği varmı onu merak ediyorum
Şu alt cunningham ile görüştüğümüz bölümü bitirdim unkown call geldi birden başka göreve attı cd project sunar phantom liberty falan yazdı 1 saat falan oynadım ama anlamadım ana oyuna mı bağlamışlar dlcyi
epicte indirimli oyunlardan sepet yaptım ya last of us yada alan wake 2 alcam fiyatları yaklaşık aynı hangisi alınır oynama süresi ve deneyimi iyidir bilen yazabilir mi (türleri farklı biliyorum)
arkadaşlar başlığa aldanmayın iki oyunun da çok farklı türde olduğunu biliyorum. 115 tl var days gone yada skyrim alacağım days gone tarzı dyinlight 1 var ama skyrim tarzı oyunum pek yok ama o fiyata daha yeni bir oyun oynamak istiyorum isterseniz alternatif bir oyun önerebilirsiniz her türden...
40k bütçem var laptop önereblir misiniz
1688905776
https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bfb0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-ram-1tb-nvme-ssd-8gb-rtx4060-freedos-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003ZQBLH Arkadaşa laptop bakıyoruz 40k bütçesi var benim aklımda bu var ama 4060 ile...