DobS isimli üyenin son içerikleri

1. DobS

🔥İndirim Deepcool Cg540 Mesh + 750w Atx 3.1 & Pcıe 5.1 Güç Kaynaklı Kasa | 4311 TL

DEEPCOOL (GAMERSTORM) PL-D (CTD.) 2024 750W 800W Bu model ise SPL'de c tier gözüküyor.
  2. DobS

Fun60 Pro Manyetik Klavyemi Nasıl Sessiz Hale Getirebilirim

Dalga geçmiyorum oyun oynarken kullanılan tuş alanın küçültüp hassasiyeti azaltıp eli süpürerek tıklama alıştırınca neredeyse 0 ses kullanabliyorsun. Onun dışında en iyi çözüm ring.
  3. DobS

🔥İndirim Samsung 990 Pro 1 Tb 9000 Tl

kupon tüm hesaplara mı tanımlandı
  4. DobS

Cs2 İçin Mekanik Klavye Önerisi

Bütçeye uygun gelen ilk manyetik klavyeyi alın bence. Ben akko fun60pro kullanıyorum küçük gelirse 68/75 de o bütçelere bulunabilir.
  5. DobS

Çözüldü✓ Cs 2 De Düşük Fps Sorunumuz Var.

Sorunu çözebildiniz mi?
  6. DobS

1080p low 1080 high fps değerleri nedir?
  7. DobS

Epey Muadili Site Önerisi.

Benim takip listeleri hep epeydeydi kaç gündür kapalı duyun sesimizi…
  8. DobS

https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/b850.html Kurup tekrar dener misiniz ayrıca msi’ın rgb ayarı gibi bir uygulamaso varsa onu da silin. Bir de w11 mi w10 mu kullanıyorsun
  9. DobS

🔥İndirim North Bayou NB F80 17-32inch Monitör Standı 2026 Versiyon 1049 TL

Sipariş ettim teşekkürler.
  10. DobS

❌İndirim Bitti! INTEL ARC B580 + INTEL Core Ultra 5 225F Bundle - 0,06 TL

Tarafıma ulaşılıp iptal edileceği söylenmiştir. Farklı bir netice alan var ise yazmasını bekliyoruz.
  11. DobS

Ryzen 7 7800X3D vs Ryzen 7 9700X

Evet zaten üstü hala kararlı çalışmıyor 6400mhz'den sonrası artıdan çok eksi yazıyor.
  12. DobS

Ryzen 7 7800X3D vs Ryzen 7 9700X

Hynix a-die dual kit ram alınacak ise kesinlikle 9700x aksi takdirde, %51 9700x senin için yine daha mantıklı. Soğutma kısmından korkmana gerek yok eli yüzü düzgün bir çift kuleli hava soğutma ikisini de soğutuyor zaten, sessizlik istiyorsan daha pahalı düşünülebilir tabii.
  13. DobS

Yardım %0.1 low değeri akıcılığı etkiliyor mu ?

Bu dediğinizin kaynağı var mı çünkü x3d'nün en büyük yeteneği ram üzerinden değil de l3 önbelliği üzerinden haberleşebilmesi yani ram'deki gecikmenin burayı minimum etkilemesi gerekiyor. İncelemek istediğim için soruyorum bu arada yanlış anlamayın.
  14. DobS

Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 alınır mı?

Kesin bir şey diyemeyiz yüksek ihtimalle yaratmaz.
  15. DobS

Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 alınır mı?

Tamamdır ben twinmos'un yanına alacaksınız sandım patriot rami gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Geri