Doc Hudson. isimli üyenin son içerikleri

1. Doc Hudson.

Boğazdan kan gelmesi

Balgam atınca balgamın içinde 1 tane pıltı geliyor sol göğüs kafesinin alt tarafında ağrı başladı dişim vs kanamıyor eminim e devlet şifresi için PTT acikmidir bu saatte
  2. Doc Hudson.

Boğazdan kan gelmesi

Merhaba az önce şakasına bir güreş tuttuk şimdi ağzıma kan tadı geldi ve balgamımda tane olarak kan var daha önce başına gelen oldumu hastaneye gidemiyorum iş kazası falan geçer diye ya da arkadaşın başına bişey geliyor diye
  3. Doc Hudson.

Büyüme hormonu işe yararmı

Çok cüssesiz sayılmam ama açıkcası gücüm yerinde ama çok zayıfım 1.73 boy 60 kilo bile yokum
  4. Doc Hudson.

Büyüme hormonu işe yararmı

Merhaba boyunu ve cüssemi arttırmak istiyorum yemeğimi normal şekilde yiyorum ne eksik ne fazla almam gereken karbonhidratı alıyorum ama kilo alamıyorum boyumda uzamıyor şöyle bişey buldum internetten işe yararmı yanında gainer vs de kullanıcam sizce etkisi olurmu bide bildiğiniz büyüme için bir...
  5. Doc Hudson.

F/o Erkek çorap önerisi.

Merhaba f/p erkek çorap arıyorum internetten sipariş edeceğim için kalitesini bilmiyorum sizden yardım istiyorum
  6. Doc Hudson.

QCY T31 ALİNİRMİ 800 tl

Şuanda elimdekinin sesi az geliyor yani zamanla azaldı siz ne önerirsiniz 1759582291 Uygulaması falan varmı peki başka önerileriniz varmi
  7. Doc Hudson.

QCY T31 ALİNİRMİ 800 tl

Merhaba 800 TL ye QCY t31 Alınır mı? şuanda t13 kullanıyorum sesi falan baya kısıldı 2 yılı geçti başka önerileriniz de varmı tasarimida hoşuma gitti
  8. Doc Hudson.

İş bankası onayda bekleyen form ve sözleşmeler

Maxi dediğiniz şey nedir tam olarak
  9. Doc Hudson.

İş bankası uygulamasından sözleşme ve formlarına bakıyorum öyle bişey çıkmıyor maximum mobilden de mi denemem lazim
  10. Doc Hudson.

İş bankasındwn yeni hesap açtım kartımda geldi para aktarmak istedigimde işlem kisitlamalarini kaldirmamı söylüyor kaldırmaya çalışıncada Onayda bekleyen form ve sözleşmelerinizi onayladıktan sonra devam edebilirsiniz diyor sözleşme ve formlarına baktığımda böyle bir şey gözükmüyor telefonumun...
  11. Doc Hudson.

Papara hesabım kapatildi

Hayır 1756801523 1500-2000 TL bandında para geliyordu her hafta o kadar oda ya Ziraat bankası ya da ATM den yatiriyorum
  12. Doc Hudson.

Papara hesabım kapatildi

Hayır hocam
  13. Doc Hudson.

Papara hesabım kapatildi

Hesabımı ben kapamadım ama onlar askıya aldı yinede böyle olurmu
  14. Doc Hudson.

Papara hesabım kapatildi

Böyle görünüyor
Geri