ilk başta ekran kartı sandım ama fanları fullediğimde ses kesiliyor daha cok kendisi fan hızını değiştirirken bir trill sesi gibi geliyor bir titreşim sesi geliyor çok rahatsız ediyor muhtemelen bir parçanın gevşediğini düüşünüyorum sizce nerede problem var yardımcı olursanız cok sevinirim
başa kim gelirse gelsin bir şey değişmeyecek trafikteki maymunlar yere tükürenler hayvanları öldürenler azalacak mı sanıyorsunuz ? :D yüzde 90ının eğitimsiz oldugunu ve çoğu hristiyanın bizim ülkemizdeki müslümanlardan daha müslüman olduğunu düşündüğümüzde pek bi umut yok.. maalesef orta doğunun...
hepsiburadada 3.700 civarına var vatanda 5500 sorun yaşar mıyım hangisinden almak mantıklı önereceğiniz bir site var mı birde bu kronik problemli olan seriyi almamak için hangi renk almalıyım
4060ti 16gb 7500fle bf6 da ultra ayarlarda doğru düzgün görüntü alamıyorum uzaklar çok bulanık görülüyor dandik 2042 de bile görüntü daha stabil oyunun yeni çıkmasıyla alakalı optimizasyon problemi hala devam ediyor olabilir mi ? redsecte inanılmaz kasma var