DocToR2 isimli üyenin son içerikleri

1. DocToR2

Öneri 2. El laptop olarak hangisini tercih etmeliyim?

acer nitro 5 an515-58-58xc 19000tl (11 ay garanti) msı thin 15 b12uc-1478xtr 19000tl (14 ay garanti) MSI THIN A15 B7VE-076XTR (4 ay garanti)
  2. DocToR2

❌İndirim Bitti! Philips oneblade traş makinesi - 678 Tl

kuponla mı? alınır
  3. DocToR2

🔥İndirim Spigen USB-C to USB-C 1 Metre Kablo 60W 149 tl

Eyvallah hocam lazımdı
  4. DocToR2

Mikrofonumda ses uygulamalar üzerinde kesik kesik gidiyor

Aygıttan dinle yapıyorum hiçbir sorun yok ama Discord veya wp üzerinde kesik gidiyor mikrofonum Razer Serien mini.
  5. DocToR2

Evde yalnız kalmaktan korkuyorum

bıçakları al yanına koridorun ışığı hep açık kalsın tuvalete falan girerken kapıları kapatma duş almamaya dikkat et dış kapıyı iyice kilitle
  6. DocToR2

55-60K Telefon Önerisi

Hocam ben zaten sıkıntı oluyor demedim bende 4 yıl sorunsuz huawei kullandım sonra iphone geçtim öncesinde zaten ios falan asla yani girer epeye kıyaslıyordum diyordum bu özellikler bu para sonra fırsat oldu iphone xs kullandım o zamandan beri iphone kullanıyorum ama yine de tercih meselesi
  7. DocToR2

55-60K Telefon Önerisi

Hocam epeye girip kıyas yapmakla olmuyor bu işler ama s24 ultranın 15ten iyi olduğunu söylerim zaten
  8. DocToR2

55-60K Telefon Önerisi

Hocam valla girmem ben xiomi iphone tartışmalarına alıp kullanırsın uzun vadede fark edersin fazla söze gerek yok
  9. DocToR2

Iphone 14 ekran kilidimi unuttum nasıl açarım

Faturasıyla servise gidebilirsin
  10. DocToR2

55-60K Telefon Önerisi

İşte bu düşünceleri güzel bir iphone kullanınca yıkıyorsunuz sadece özelliklere bakarak bir android telefonu ios ile kıyaslamak hatalı
  11. DocToR2

55-60K Telefon Önerisi

Hocam iphone sevici gibi gözükücem yakında forumda ama iphone almanı öneririm
  12. DocToR2

Wireless adaptör öneri

Asus ac 1300 var bende memnunum
  13. DocToR2

Çok hızlı ssd önerisi

Kalite olarak samsung modeline bakabilirsin uyumludur
Geri