Doctor_Strange isimli üyenin son içerikleri

1. Doctor_Strange

Topladığım 140 Bin TL Beyaz Renk RX 9070 XT Sistem Alınır mı?

Valla daha toplayamadım ekran kartınında stoğu bitmiş. yüksek ihtimalle ekran kartını 5080 yapacağım onuda temiz bir ikinci el bulabilirsem çok iyi olacak
  2. Doctor_Strange

yakın zamanda gelecek o zamana kadar almam lazım benimde
  3. Doctor_Strange

Beni anladığınız için sağolun :)
  4. Doctor_Strange

İlk başta zaten 5080 için toplamıştım ancak ekran kartının fiyatı yüzünden vazgeçtim ilerde belki 6000 serisi çıkarsa yükseltebilirim 1786464281 Ve dediğiniz gibi indirimde kovalıyorum yavaş yavaş toplayacağım
  5. Doctor_Strange

Hayek sistemim beyazdı her gördüğümde daha çok bilgisayar isteğimi artırıyor o yüzden bir kere alacağım ve ve çokta değiştirme gibi bir planım yok o yüzden biraz çocuksu ama hayallerim işte
  6. Doctor_Strange

Sizde haklısınız ancak beyaz renk toplamak istiyorum ekran kartı 45 bin şu anda en düşük 5080 fiyatı 65 bin tl civarı
  7. Doctor_Strange

Beyaz renkte rx9070xt sistem topladım sizce nasıl önerdiğiniz ya da değiştirmemi söylediğiniz parçalar var mı birde güzel bir ssd he ihtiyacım var 2Tb lık ve bu sisteme yakışan bir psu ya Parçaları tek tek alacağım o yüzden böyle topladım...
  8. Doctor_Strange

Çözüldü✓ Beyaz Renk RTX 5080 Sistem Nasıl Sizce ?

Öyle yapıcam zaten iki işlemci arasındada çok fark almışken en iyisini alıyım diyorum
  9. Doctor_Strange

Msi kasayı beyendim birde psu için 10 bin tl demişim o da fazla geldi acaba sizin önerdiğiniz bir psu var mı
  10. Doctor_Strange

Haklıymışsınız anakartı güncelledim
  11. Doctor_Strange

Hangi modelden bahsediyorsunuz acaba
  12. Doctor_Strange

Beyaz renk RTX 5080 bir sistem topladım sizce nasıl önerdiğiniz ya da değiştirilmesi gereken parça var mı. https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/inno3d-rtx5080-x3-16gb-256bit-gddr7-ekran-karti/...
  13. Doctor_Strange

Beyaz Bir 5070 Ti Sistem Önerisi

Hayal sistemim için beyaz renkte RTX 5070ti sistem toplamak istiyorum performansın yanı sıra görünüşünden önem veriyorum güzel akvaryum kasa içerisinde RTX 5070 ti ekran kartının beyaz olmasına gerek yok ve 7800xd3 ile güzel bir sistem önerebilir misiniz?? Bütçem 120 130 k arası biraz daha...
  14. Doctor_Strange

RTX 5070 Ti Bir Sistem Topladım Alınır mı?

Aslında ekran kartı hariç beyaz sistem toplamak da istiyorum daha estetik dursun diye
  15. Doctor_Strange

RTX 5070 Ti Bir Sistem Topladım Alınır mı?

Tamamdır sağolun. 1785915870 Gigabyte Gıgabyte B850M Force 9600MHZ(OC) Ddr5 Soket Am5 M.2 HDMI Dp Matx Anakart https://app.hb.biz/EgG9k7LBxtHB Bu nasıl peki
Geri