üstü için anakart + işlemci yapman lazım 5700 x3d veya 5800 x3d lerde hiç ucuz değil ne sıfırı ne ikinci eli mantıklı fiyatta değil o yüzden bu platormun...
en ucuz olan 9060 xt modeli alıp geçin bunlar ısınan kartlar değil zaten tek fanlı bile olsa soğurdu heralde 6000 serisi ve üstü seriler genel olarak serin...
arkadaşlar güzelce açıklamış ama bir dip not atayım rekabetci oyunlar cs lol gibi oyunlar oynuyorsan ağırlıklı olarak veya açık dünya haritalı oyunlar...
sağlam bir psu al güvenilir markalardan , saydığın sistem zaten 15 k ustunde almaya kalksan bence avantajlı söyle yaparsın komple sistemi alırsın 500-750w...
monitör güzel 1080p canavar gibi kullanırsınız zaten ama monıtor ıcın ayrı konu açın bilgili arkadaşlar ayrıca öneride bulunsun belki daha fp bir şeyler...
selamlar biraz geç girdim kusura bakmayın yeterli atx anakart desteği var sizin anakart atx boyunda zaten problemsiz kullanırsınız sıvı soğutucu destekleri...
birde çanta var bu kadar ürünü korumaya
https://www.hepsiburada.com/ozly-quencher-askili-termos-kilifi-canta-ve-omuz-askisi-aksesuar-p-HBCV0000ACCPSR
bunu...
Beyler ALMAMAK gibi basit bir özgürlüğünüz var. Termosu olanlar için zaten bu paylaşım, yoksa pas geçebilirsiniz. İnsanlar 5-10 sene kullanacakları ürün...
Hocam red devil 6700xt ekran kartını test ederek nakit elden 9000 Tl ye aldım
1767962500
Hocam son attığınız kasa ve psu gayet iyi fakat ben bu sistemi...
fiyatı düşürelim anlamında anladım umarım doğrudur :)
her kasa olmuyor malesef atx anakart büyük ondan bunu önerdim fp olarak ve tip olarak güzel kasa...