Dodo93 isimli üyenin son içerikleri

1. Dodo93

Youtube açacak ucuz tv box önerisi

ben izmirdeyim yazları tedbir amaçlı koymuştum 40 derece oluyor yazın illa ısınır cihaz bozulmaya zorlama gerek yok dedim altına 12 cm fan atmıştım ustune cıhaz devam miss
  2. Dodo93

kasma donma problemi yok cihazda 1080p zaten 4k değil , ısınma konusunda 2 konu var 1 tanesi 5v 1a priz kullanmanız lazım tv çıkışı veya baska daha yüksek adaptör ısınmaya sebeb 2. konu cihaz usb gibi bişi kapalı ufak kutu ısınan havayı atamıyor tasarım hatalı onunda çözümü altına 12 cmlık kasa...
  3. Dodo93

sıfır almıştım 2. el düşünürsen elimde bundan var istersen uyguna veririm özelden mesaj at kafana yatarsa temiz problemsiz cihaz garantisi bitti. lisanslı ürün 1080p destekliyor 4k değil bilgin olsun https://www.mi.com/tr/product/mi-tv-stick/
  4. Dodo93

5070 vs 9070xt. Hangisi tercih edilmeli?

9070xt amd diyorum ben nvıdıa karşısında daha iyi yerlere gelmesi için tekel olmaması adına ve 5070ti alamıyorsanız 9700 xt devam
  5. Dodo93

GALERİCİ BENİ DOLANDIRIYOR MU?

borcu daha düşük ile kapatamazsın önden ödeme vs etki etmez vade farkını koymuşlar iptal ettirin 100 bin faiz doğru mu bilemem ama gücünüz varsa neden boş yere 100 bin tl ödeyeceksiniz :)
  6. Dodo93

9070xt nitro+ Coil Whine

6900 xt cw var yüksek fps veren kartlarda genel olarak var amd de daha yaygın gıbı duruyor ama :)
  7. Dodo93

Kaç W power supply gerek

450 500 550 w gibi psular gayet yeterli olur sistemin 200 w bile güç çekmiyor sanırım :) 2. el temız bişi al geç sıfırlar 1600 1800 arası en az uyguna denk düşerse sahibinden falan bak al geç 1000 tl altına bulursun dıye dusunuyorum 1762610463 2. el bakarım dersen hangi şehirdesin bakayım link...
  8. Dodo93

Xpg ram 4 bin zam olmuş

ramler uctu bende kasımda am5 sistem toplarım dedım anakart cpu ram falan anart cpu uyguna dusuyorda ramler ucmus bende erteledım kasım bosa gecıcek gıbı duruyor :D
  9. Dodo93

Yeni Aldığım Sapphire Nitro+ RX9070 Elran Kartı Kasmaya Sebep Oluyor.

hangi sürümü kullanıyorsanız bir önceki sürüme geçin driver olarak ddu ile temizleyin sonra kurun öyle deneyin psu da problem olursa yetmeme vs gibi tam yükte şak diye kapanır pc donma kasmalar genelde yazılımsal problemlerden oluyor bende 6900 xt kullanıyorum 25.10.2 sürümü son surum ama gayet...
  10. Dodo93

125 CC motor onerisi

parayı buldun güzel :) parça 6 ay sonra gelirse napacaksın 6 ay motoru uzaktan mı ızleyeceksın :) dirft 125 yeni kasaların goruntusu hoş 2. el az kullanılmıs olanlar 50 bin e kadar bulursun sıfırı 100 tl suan cıddı fark var arada nakıt paran varsa cebınde 2. el az km lı al geç 1 sene surersın...
  11. Dodo93

125 CC motor onerisi

drift 125 veya ybr 125 esd ilk motorun parcası bol ve ucuz olsun japon alamıyorsan çin al onuda pahalı alma parçası zor buluncak bısı alma bol bol düşersin kırarsın sağını solunu 2. motorunu daha özenli şekil seçersin :)
  12. Dodo93

1000Mbps İnternet 2MB ile yüklüyor.

bugun bende ssd ye ındırdım 100 mb ınt ama yazması cok yavas saglık problemı vs yok onlara baktım steamde var
  13. Dodo93

🔥İndirim Cold Power 4 Bakır Borulu 2X Fanlı Kule Tipi Soğutucu 499 TL

iş görür çok bişi beklemeyin bence kasımı bekleyin illa bişi çıkar
  14. Dodo93

Öneri 2. el hangi ekran kartı

3060ti veya 6700xt altına düşme daha iyi kart alabilirsen al nvidia veya amd olması sana kalmıs ben amd kartları kullanıyorum fp olarak daha iyi bulunabiliyor nvıdıa yazılım olarak daha başarılır 6700xt 3060ti 6900xt kullanmış biri olarak 6000 serisi iyidir yeni afmf destekleri ile vs baya...
  15. Dodo93

DDR4 16x2 Ram mi Yoksa Anakartı yükseltip ddr5 ram mi?

ddr5 e yatırıp yapmak daha mantıklı bu saatten sonra
Geri