ben izmirdeyim yazları tedbir amaçlı koymuştum 40 derece oluyor yazın illa ısınır cihaz bozulmaya zorlama gerek yok dedim altına 12 cm fan atmıştım ustune cıhaz devam miss
kasma donma problemi yok cihazda 1080p zaten 4k değil , ısınma konusunda 2 konu var 1 tanesi 5v 1a priz kullanmanız lazım tv çıkışı veya baska daha yüksek adaptör ısınmaya sebeb 2. konu cihaz usb gibi bişi kapalı ufak kutu ısınan havayı atamıyor tasarım hatalı onunda çözümü altına 12 cmlık kasa...
sıfır almıştım 2. el düşünürsen elimde bundan var istersen uyguna veririm özelden mesaj at kafana yatarsa temiz problemsiz cihaz garantisi bitti.
lisanslı ürün 1080p destekliyor 4k değil bilgin olsun
https://www.mi.com/tr/product/mi-tv-stick/
borcu daha düşük ile kapatamazsın önden ödeme vs etki etmez vade farkını koymuşlar iptal ettirin 100 bin faiz doğru mu bilemem ama gücünüz varsa neden boş yere 100 bin tl ödeyeceksiniz :)
450 500 550 w gibi psular gayet yeterli olur sistemin 200 w bile güç çekmiyor sanırım :) 2. el temız bişi al geç sıfırlar 1600 1800 arası en az uyguna denk düşerse sahibinden falan bak al geç 1000 tl altına bulursun dıye dusunuyorum
1762610463
2. el bakarım dersen hangi şehirdesin bakayım link...
hangi sürümü kullanıyorsanız bir önceki sürüme geçin driver olarak ddu ile temizleyin sonra kurun öyle deneyin psu da problem olursa yetmeme vs gibi tam yükte şak diye kapanır pc donma kasmalar genelde yazılımsal problemlerden oluyor bende 6900 xt kullanıyorum 25.10.2 sürümü son surum ama gayet...
parayı buldun güzel :) parça 6 ay sonra gelirse napacaksın 6 ay motoru uzaktan mı ızleyeceksın :) dirft 125 yeni kasaların goruntusu hoş 2. el az kullanılmıs olanlar 50 bin e kadar bulursun sıfırı 100 tl suan cıddı fark var arada nakıt paran varsa cebınde 2. el az km lı al geç 1 sene surersın...
drift 125 veya ybr 125 esd ilk motorun parcası bol ve ucuz olsun japon alamıyorsan çin al onuda pahalı alma parçası zor buluncak bısı alma bol bol düşersin kırarsın sağını solunu 2. motorunu daha özenli şekil seçersin :)
3060ti veya 6700xt altına düşme daha iyi kart alabilirsen al nvidia veya amd olması sana kalmıs ben amd kartları kullanıyorum fp olarak daha iyi bulunabiliyor nvıdıa yazılım olarak daha başarılır 6700xt 3060ti 6900xt kullanmış biri olarak 6000 serisi iyidir yeni afmf destekleri ile vs baya...