en ucuz olan 9060 xt modeli alıp geçin bunlar ısınan kartlar değil zaten tek fanlı bile olsa soğurdu heralde 6000 serisi ve üstü seriler genel olarak serin amd modellerinde
arkadaşlar güzelce açıklamış ama bir dip not atayım rekabetci oyunlar cs lol gibi oyunlar oynuyorsan ağırlıklı olarak veya açık dünya haritalı oyunlar işlemci ön belleği fazla olan işlemci sizin için daha faydalı olacaktır bilginize.
sağlam bir psu al güvenilir markalardan , saydığın sistem zaten 15 k ustunde almaya kalksan bence avantajlı söyle yaparsın komple sistemi alırsın 500-750w arası bir psu koyarsın sana kalmış ilerisi ekran kartı ne koycağına göre bakarsın onada paran kısıtlıdır belki bilmiyorum 1070ti ile ufaktan...
monitör güzel 1080p canavar gibi kullanırsınız zaten ama monıtor ıcın ayrı konu açın bilgili arkadaşlar ayrıca öneride bulunsun belki daha fp bir şeyler çıkar ,
33,5 cm red devil intte yazan bilgilere göre kasa 39 cm ekran kartı boyu var sığar rahat rahat hemde :)
selamlar biraz geç girdim kusura bakmayın yeterli atx anakart desteği var sizin anakart atx boyunda zaten problemsiz kullanırsınız sıvı soğutucu destekleri güzel kasanın 164 e kadarda kule tipi soğutucu var oda güzel gayet büyük bir kasa , psu da forumda bi ara indirim vs ile dolu satıldı ben...
fiyatı düşürelim anlamında anladım umarım doğrudur :)
her kasa olmuyor malesef atx anakart büyük ondan bunu önerdim fp olarak ve tip olarak güzel kasa...
ekran kartınıda çok güzel model almışsınız maşallah çok iyi ne kadar aldınız ?
tabi kendi keyfime göre bişiler atayım nasıl bişi istersiniz bilmiyorum ama fp olarak bakayım hemen
miss gibi olmuş 1080p de 32 gb şart değil 4k 2k da 16 gb ram az gelebilir ama 1080 p de uzun yıllar 16 gb yetecektir. b550 de güzel hem pcle 4,0 hem güncel kart hayırlı olsun 6700 xt yakışır bu sisteme veya 2k oynarım diyorsanız 6800 xt 6900 xt de bile zorlayabilirsiniz bütce dahilinde tabi ki...
a320 ile bile 5600 kullanırsın 65w işlemci ama tavsıyem oc yapabılecegın bır anakart b350 x370 b450 b550 vs vs en uygun 2. elde olur problem yok bios son surum guncel olursa eskı anakartlardada kullanırsınız bende b350 var örnek ufak bi oc yaparsınız ayar vs daha iyi olur kule tipi soğutucu...