gerek yok 7700 xt varsa %25 daha guclu ama eski bi kart iyi paraya 7700xt musterısı hazır satıp alıcaksan sen bılırsın 1080p de darboğaz olabılır ona almadan bak 2k 4k da rahat oynarsın ben memnunum
90 serisi ile ddr4 de çok verim alınmıyor kasma vs var diyenler vardı bilgim yok sadece gordum nette 6700 xt vs gibi kartlarda 3000 serisi de nıvıdıa tarafında mınıng gordu bolca uzgunum evet alırsanız buyuk ıhtımal mınıng cıkması olur ama ben daha önce cok mınıng cıkması kart kullandım kart...
gidin çalışın kendi sisteminizi alın adam kaç tane video çekiyor o kadar sponsora ragmen 10 k ya sistem vs 2. el nasıl toplanır vs hala fava lıke a sistem istiyorlar harbi anlamak zor ya gidin yazın çalışın abicim 10 k da kazanamıyorsanız 2 3 part time iş yapıp yazık zaten sizlere utanmayın...
benim psuda dandiktir size göre 750w powerboost c4 falan dersiniz forumda herkes bayılıyor böyle yorumlara kimse kimsenin imkanını falan sormuyor elinde varmı bu psu var dandikde olsa c4 de olsa denesin sıkıntı yaşarsa dediğiniz gibi o zaman gider alır boşuna masraf etmeye gerek yok zaten sistem...
2k kesin gecicem dersen 5600 devam 1080p kalabılırım dersen 5700x falan bak 2. elden uyguna yakalarsan o zaman pek darboğaz konusu olmaz
1769352474
psu konusundada kesinlikle dene problemsiz kullanırsın 576 w verebiliyor psu sen sistemin bolca doldursan 500w zor görürsün ki hersey full yükte...