Wlmouse gibi yerler kesin doladirici demiyorum satıcı wraith zaten onlar için söylüyorum
1752136995
Benimkinde sorunlar 2. Günden başladı valla şanssızmisim
1752137045
Faresiz kalmak istemiyorum eski farem bozuktu hemen iade alsalar giderim başka bir bayiden alırım
O zaman dupe düz dolandirici paketi açmadan nerden bilelim :D vahiy inmesini mi bekliyorlar
1752101975
20 den fazla mail atıldı toplamda THH'ye başvuracağımı söyledim almadılar bugün itibarıyla başvurdum bende sonucu bekleyecegiz bundan sonra da RAZER Logitech gibi markalar dışında almayız
Cidden yani bu siteyle ugrasilmaz ürün bozuk ısrarla almıyorlar çevremi de bilgilendireceğim bu konu hakkında kimsenin emeğine parasına yazık olmasın iyzico bakiyenizi mümkünse daha garanti yerlerde kullanın tavsiyem vatan Teknosa gibi yerlerde varsa
Merhaba Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın Bu Forumun Yenisiyim Wraithden Aldığım 1 Temmuz Tarihinde Teslim Edilen Beast X Pro 8K İce Blue Mouse birçok sorunu barındırıyordu dongle ile kopma anormal şarj hareketleri sizlere bunları açıklayayım iyice dongle kopma içinden çıkan...