Kimse şu zamana kadar ban yedim yazmamış. Steam de lisanslı olduğu için bence ban yemem. Ekran kartına para veremem valla. 60 FPS verse benim için iyi, lag filan düşük olursa yazarım belki benim gibi şüphesi olanlar olur.
Escape from tarkov almayı düşünüyorum. Bir ara almıştım, 30 FPS alıyordum ortalama. Lossless scaling almayı düşündüm ama tarkov online olduğu için şüphem de var ban yerim diye. Sizce düşüncem saçma mı? Ban yer miyim?
Selam arkadaşlar Ryzen5 5600 işlemci aldım. Performansının artcağını düşündüm. Cs2'de fps olarak az buz artsada. Ani Mhz düşüşleri oluyor. Anlam veremedim. 80 dereceye kadar çıkıyor maks. benchde. Sizce ne yapmalıyım bir çözüm yolu varmıdır. Sorularını sorun ben size bilgi veriyim İşlemci...
İkinci eller çok uğraştırıyor. Çoğu zaten kargoya vermiyor. Versede yamulma ihtimali oluyor düzgün kargolamadıkları için o işe daha girmem. Şu anki işlemcimi 2.el almıştım. Oda yamuk gelmişti. Bilgisayarcı düzeltmişti.
1763908231
İnşallah 😀
Bende öyle yapmayı planlıyorum kasam yerde olduğu için çok toz topluyor ve iyi soğutmuyor. Kule tipi fanda lazım. Bütcem olunca onu da alıcam.
1763907962
Tamamdır ozaman hocam ben direkt alıyorum herkes alınır diyor. İşlemci bazlı oyunlarda 1600 çok eskidiği için şimdilik alıcam. Bir kaç yıl...
Dostum Çok geç gördüm yazını. Kulaklığın yazılımı yok ama gayet f/p ürün steelseries sonarla destekledim. 3 gün önce derisi soyulmaya başladı bakalım yeni ped alıcam.
Amazonda geziniyordum. Uygun fiyata Bicycle destesi buldum ama diğerleri bunun iki katı fiyatında şüpelendim. Size sorıyım dedim. Sizce alınır mı?
Bicycle Standart Deste
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B005NYR2AO/ref=ewc_pr_img_1?smid=A39531T6F78GZR&psc=1
Bicycle rider back...