8. sınıf
1695743334
oluyor be abi .d önce küsme aşaması sonra zorbalama sonra karşılık verince daha da zorbalama sonra 'gel lan çıkışa' muhabbetleri kavga etmeyi sevmem sevmedim hiç de kavga etmedim zayıf olunca tabi
1695743393
yeni falan değilim sınıf arkadaşımdı ikiside
şimdi bizim sınıfta iki çocuk var masa tenisi oynatmadım diye (sürekli onlar oynuyordu) bana küstüler zorbalık ettiler çantamı falan kirlettilerçıkışa gel dediler ailem üzülmesin diye müdür yardımcısına söyledim görmüş olacaklar ki laf atıp gittiler yarın muhtemelen yine aynısı olcak ne...
geçenlerde minecraft oynamak istedim tllauncher virüslü diye tllegacy indrdim oynadım bi 1 saat sonra virüs olduğunu öğrendim ve komple sildi sonra laptopum kasmaya başladı am tarama yaptım ve trojan çıktı ne yapabilirim?
Normalde fen netlerim 2 3 yanlış bilemedin 4 yanlış olurdu matematik ise 13 16 arasındaydı bugünkü denemede matematikten 10 net fenden 7 net çıkarmıştım işin garip kısmı (Türkçem genelde 3 4 yanlıştır) Türkçeden 2 yanlış çıkarmam
1685556315
7yim
Günlük kullanım instagram youtube ve pubg de 45 fps alsın yeter çok foto çeken biri değilim ve batarya en az 1 günü çıkarsın varmı önereceğiniz?
NOT: realme c21y almayı düşünüyorum
1681891935
1681892037
redmi note 8 pro yada not 8 düşünüyorum ama eski kalıyorlar ve kronik sorunları çok galiba
laptopum çoook yavaş kasıyor en çöp oyun olan zula ve şu craftrise yi açmıyor (craftrisenin açılması çok yavaş ve açılmıyor zula ise açılma süresi çok uzun ve 25 fps) ısınıp kapanıor 2 yıllık chromekii facebooktaki oyunlarda bile kasıyor ne yapabilirim 4 gb ram intel core i5 m 430 gt 720m ekran...