dogancandogan isimli üyenin son içerikleri

1. dogancandogan

🔥İndirim Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

Bende de aynısını yaptı. F5 atınca düzeldi.
  2. dogancandogan

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Aslında encoder değişimi 5 dakikalık iş ancak gümrük olaylarından dolayı encoderi temin etmek mesele. TR de 15mm TTC encoder satışı yapanlar oluyor bazen. bulabilirseniz değerlendirebilirsiniz.
  3. dogancandogan

Sanirim onceki mesajda anlattigim gibi. Garanti kapsaminda iade aldiklari urun. Direkt depoya paslamislar. Kutuyu acip kontrol bile etmiyorlar zaten.
  4. dogancandogan

Amazon Razer ürünlerinde garanti servisi sunmuyor. Direkt değişim sağlıyor. Daha önce birebir yaşadığım bir durum. Scroll'u bozulmayan Razer mouse varsa sahte falandır herhalde :) Birebir değişim veya ücret iadesi teklif ediyorlar. Depodan alınan ürünlerde garanti veriyorlarsa eğer değişmeleri...
  5. dogancandogan

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Klavyenin içini açınca ufak bir devre kartı var. encoder üzerinde zaten. Klavye kısmını pcb den sök geri kalan kısım multimedya kısmı.
  6. dogancandogan

Evet söküp takılabiliyor tekrar
  7. dogancandogan

Ledleri ve encoder i söker kullanırız dedik. Karşılaştığımız manzaraya bak :)
  8. dogancandogan

Nasıl olduysa aldım :) güzel oldu ledlerini sökerim artık.
  9. dogancandogan

Ledli bir model olur umarım. yeni qmk için led lazımdı :)
  10. dogancandogan

🔥İndirim N11 - Tüm İndirimlere Ek 1500 TL’ye 500 TL Kupon - Seçili Markalar

Arkadaş çok düşüncesizce davranmış bence de. Yormuş seni.
  11. dogancandogan

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Kaçırdım diye üzülmüştüm. Şimdi aldım bir tane. 2.yi alsam mı diye düşünürken satıştan kalktı. Teşekkürler hocam.
  12. dogancandogan

Bütçe 6k mouse önerisi

Dediğiniz gibi biraz şans işi sanırım. Yıllar önce aldığım Razer DeathAdder Elite modelini hala kullanırım. Sıfır sıkıntı çıkardı. Onun içinde kronik bir sorundu bu.
  13. dogancandogan

Bütçe 6k mouse önerisi

4. Ayında scroll arıza verdi bende :) Mouse çok güzel bu arada ve umarım siz sorun yaşamazsınız ancak kronik maalesef.
  14. dogancandogan

Yardım Razer DA V3PRO Scroll bozuluyor

Aynı sorunu ben de yaşadım. Garanti servisi sunulmadığı için değişim veya ücret iadesi sunuyorlar. Amazon canlı destekten direkt süreci yönetebilirsin. Kargoya teslim ettiğim anda ücret iadesi banka hesabıma yansıdı. Ben ücret iadesi istedim. GPX 2 DEX alacağım sanırım.
Geri