agalar youtube ve benzeri platformlarda kaliteli içerikler çıkarmak istiyorum bunun için de kameraya ihtiyacım var bütçe 5 6k bana her işi rahat yaptırsın kalitede ve rahat kullanımda ödün vermesin profosyonel ayarlarda olsun yeterli
Agalar genel sohbet videosu olsun . Şarkı söyleme olsun gitardır vesaire bunların ikisini aynı anda yaptıracak kaliteli youtube için uygun profosyonel sayılabilecek her işimi gören bir mikrofoın var mıdır varsa nedir
Eski akali Q 'sü damga bırakıyordu bi sonra ki düz vuruşunu fazla vurduran, W lusu şuan ki gibi sis bulutu ama alan daha azdı animasyonu farklıydı ve oyunun görünülebilirlilik gizlilik saklılık mekanikleri biraz daha farklıydı, E'si etrafında hançerini döndürüyordu alan etkili bi minyon...
Sanırım 30 ağustostan kaynaklı resmi tatil ya İbandan yolladığım Para pazartesi geçiş yapar hesaplarına O yüzden de şuan da onların sisteminde gözükmüyor olma ihtimali var onlar da muhtemelen resmi tatildeler zaten Pazartesi olay çözülür gibime geliyor Forumda biraz dolandım 2022 de de aynı olay...
Eğer bütçe kısıtlıysa çift ram slotu şart değil DDR5'lerde çift slot DDR4 kadar fark yaratan bi durum değil Kendini sıkıştırma eğer bütçe sıkıntı ise derim tabi kendi bileceğin iş Ben kendim tek slot 16 aldım ileride durumu değerlendirip çift slota geçerim dedim acele etmedim Bakalım verdim...
Tebilondan aldım reklama giriyor yazı siliniyor normal halini yazınca bazen bazı sitelerde o yüzden tbelion yazmıştım Evet Tebiliondan aldım email felan da attım şimdi bakalım dönüş bekliyorum
Kanka biri ddr4 öteki dd5 sistem
eğer soğutucu felan ekleyebiliceksin bir de 1 tb kingstona felan geçebiliceksen 2 3 k farkla Mert bayantemurun sistemi alman daha mantıklı olur 5K fark'a değer yani
1725008656
bir de üstüne biri 8 gb önbellekli ekran kartı diğeri 12gb önbellekli kart üstüne...
Tbeliondan siparis verdim dün akşam ödemesini de direkt yaptım direkt cash şekilde iban üzerinden ancak hala ödemesi onaylanmamış gözüküyor tarafımla da kimse iletişime geçmedi var mı bir bilgisi olan
Kasayı dizdim Monitör önceden vardı Kulaklıkta var Mouse'Im biraz eski ufak tefek basmamalar hissediyorum aynı şekilde klavyemin problemi de biraz fazla büyük olması masa küçük kalıyor fazla kaydıramıyorum ileri geri
Oyuncular için güzel böyle kolay sığabilen bir Klavye ve yanında da fazla...