ASUS PRIME A520M-K anakartım var kendi sitesinden ve birkaç yerden özelliklerine falan baktım fakat soğutucu uzunluğunu bulamadım aklımda linkde eklediğim soğutucu var aldığım zaman anakarta sığarmı uyar mı...
Ralampage coolmax 1x120mm soğutucusu kapsamda 5 fan var 1 i egoz fanı diğerleri soğutma amaçlı 2 si üste diğer 2 si kasanın önünde kasanın kendi fanları üsteki 2 fanında rampageden aldım 190 TL falan kasanın kendi girişlerine bağladım fanlarıda
İşlemcim AMD ryzen 5 5600
Ekran kartı 3060 12 GB Nvidia GTX
Asus a 520 MK anakart
İşlemcim için rampageden 600 TL'lik tek fanli f/p kule tipi soğutucu aldım fakat ısı değerleri Battlefield 2042 gibi bir oyunda yükteyken 80-84 dereceleri görüyor yükte değilken 45-50 derecenin altına inmiyor...
15.000 tl bütçem var ekran kartı için 12-16 gb geleceğe yatırım olsun diye vram 8 istemiyorum bazı söylentilerden dolayı. En iyi önerileri alabilir miyim yardmcı olursanız çok sevinirim.
Msi Rx 6800 xt gaming z trio 16 gb ekran kartı ve amd 5 5600x işlemci almak istiyorum fakat bu bileşenlere hangi anakartını almalıyım f/p ürün istiyorum çünkü bütçem yeterli olmayabilir. Msi A320m-a Pro amd anakartı uygun olur mu örneğin? Teşekkürler.