Merhaba arkadaşlar sistemi 1 ay önce topladım, tüm ürünleri kendim seçtim ve uygun olduklarını düşündüm bağlantıyıda kendim yaptım bazen fanlar gereksiz açılıyor gibi hissediyorum ve acaba en iyi halinde kullanıyor muyum parçaları emin değilim, sistem parçalarını yazacağım tecrübelerinize göre...
Önerilenleri dikkate alacağım hocam sizlerede hayırlı ramazanlar
1741891907
o marka hakkında çok şikayet okudum müşteri hizmetleri çok kötü diye okudum biraz çekimser kaldım ne kadardır kullanıyorsunuz
Merhaba arkadaşlar 10k bütçem var hiç tecrübem yok oyuncu koltuğu konusunda herkes farklı bir şey söylüyor her markayı övende gömende çok bana yardım ederseniz çok sevinirim.
akvaryum kasa istiyorum hocam çok şık duruyor bu sıvı soğutucu sanırım benim istediğim kasa modeline uymaz ama anakarta bakacağım msi daha önce kullandığım için güvendiğim bir marka diye onu seçmiştim hala kullanıyorum z390 ve gtx 1060 ikiside yıllardır bana hiç sorun çıkarmadı diye aynı...
5080 fiyatı çok pahalı geldi hocam ona uygun bütçem yok ve çok sorunlu oldukları için çekiniyorum asrock iyi bir markamı çok dandik hissi veriyor sistemi kurduğumda 5-6 sene çok değiştirmek istemiyorum sıvı soğutucuyu kullandınız mı tecrübeniz var mı bir de bulunduğum bölgede ankarada yaşıyorum...
Kendi bilgilerime ve araştırmalarıma göre bir sistem buildi yaptım fakat ne gibi sorunlar ve ya uyumsuzluklar çıkar emin değilim bilgili ve tecrübeli birileri bana yardım ederse çok sevinirim yakın fiyatlarda ve ya daha ucuza daha iyi ürünler varsa da onların önerisini duymak isterim.
EKRAN...