DoğuamaBatı isimli üyenin son içerikleri

1. DoğuamaBatı

20 yaşında araba kiralanır mı?

yani kiralamıyolar çoğu tiktak veya moov dan bakabilirsin
  2. DoğuamaBatı

ASUS H1 GAMİNG WİRELLES - HYPERX CLOUD III WİRELLES

bf 2042 delta force oynuyorum onun harici keyfi bi kaç hikayeli oyun ses kasmak çok ön planda olmasada şarkı dinlerken falan tatmin etmesini isterim
  3. DoğuamaBatı

memnun kalmama gibi şansım olmaz o zaman bazi eQ ayarları ile ayarlanabildiği söylenmiş cloud 3 ün sesi ne kadar doğru
  4. DoğuamaBatı

Hali hazırda cloud 3 ü 4500 civarı fiyata sipariş verdim ama bass konusundan sorunları olduğunu okudum 3bin tl ye asus h1 wirelles de güzel görünüyor sadece mikrofonunun çıkmaması yüzünden tercih etmek istemedim. Halihazırda drop plus kullanıyorum ama artık pedleri soyuldu typce kablosu bozuldu...
  5. DoğuamaBatı

Doktor hemşire olmayan insanlar lütfen buraya

OED modu defide ilk yardım eğitimi almış kişiler için oluyor genelde(awm revirinde çalışanlar veya revir bulundurmak zorunda olan yerlerde).Ritimi otomatik algılayıp jouleyi belirleyip şoku veriyor. Kalp krizi konusu çok detaylı aslında 5H 5T geri döndürülebilir nedenler mevcut hasta başına...
  6. DoğuamaBatı

Doktor hemşire olmayan insanlar lütfen buraya

İLK YARDIM SERTİFİKANIZ YOKSA YAPMAYINIZ(YASAL OLARAK YÜKÜMLÜLÜK ALMAMANIZ İÇİN) ANLATICAKLARIM SADECE NELER YAPILDIĞIDIR SERTİFİKASIZ HİÇBİŞEY YAPMAYINIZ BAŞINIZA DERT ALIRSINIZ paramedik olarak sizlere açıklıyayım birazcık (sözlü uyaran)İlk önce kalp krizinden şüphelendiğiniz hastaya noldu...
  7. DoğuamaBatı

2000 3000 arası Kablosuz Kulaklık Arıyorum

Havit marka 2k bu kulaklık sadece mikrofonu çıkabiliyor diye hoşuma gitti fakat bazı sorunları var diye okudum H1 e gelirsek evet güzel kulaklık ama mikrofonu biraz kötü 200 300 tl lik mikrofon gibi Bütçeyi 1k daha artırıp Cloud2 wirelles a bakındım 3 ünün arasında kaldım günün sonunda
  8. DoğuamaBatı

Mastürbasyon Yapamıyorum

erken boşalma ne kadar sorunsa geç boşalma ve boşalamama da bi sorundur penisdeki sinirlerle alakalı bi durum olma ihtimali yüksek. ürojoliye gidip bi sperm testi vermen gerekebilir ve bunu geciktirme. İlerde daha kötü sorunlara yol açabilir ailene de söylemekten çekinme böyle şeyleri sünnet...
  9. DoğuamaBatı

112yi aramalı mıyım astimim tuttu

spo2 kaç çıktı
  10. DoğuamaBatı

astım atağı geçirdiğini belirtmemiş astımım tuttu demiş nefes darlığı yaşaması normal
  11. DoğuamaBatı

anlat 112 de çalışıyorum 1736470131 geldiklerinde hiçbişey yapmadan seni acile götürecekler spo2 ne bakarlar bi duruma göre ya nazal ya da rezervuarlı maske takarlar acile gidene kadar sonra sarı alan doktoru müayene edip seni yeşile gönderir ve sıra beklersin. Taksiylede gidebilirsin tercih
  12. DoğuamaBatı

Askerliğimi ne zaman yapacağım ? nasıl uzatabilirim

meslek lisesi çıkışlı olduğun için 5 yıl uzatılıyor askerlik şubeye diplomanla gidicesin kaçağa düşme
  13. DoğuamaBatı

Dertleşmek için falan

akıyo valla 4 paket içtim bu gün :)
  14. DoğuamaBatı

Dertleşmek için falan

aşka inancımı kaybettim sonra psikolojik soruınlarım ortaya çıkmaya başladı uyku problemleri davranış bozuklukları kalbimde ritim bozukluğu var yüksek ihtimalle astımım var günde 3 paket sigara içmeye başladım öyle iyi gidiyo hayat
  15. DoğuamaBatı

Elektriklenen Saç İçin Öneri

kıvırcık dediğin için syoss un bukle belirginleştirici saç spreyide morfose kullanıyorum argan yağıda farketmiyor ya markası
Geri