Hali hazırda cloud 3 ü 4500 civarı fiyata sipariş verdim ama bass konusundan sorunları olduğunu okudum 3bin tl ye asus h1 wirelles de güzel görünüyor sadece mikrofonunun çıkmaması yüzünden tercih etmek istemedim. Halihazırda drop plus kullanıyorum ama artık pedleri soyuldu typce kablosu bozuldu...
OED modu defide ilk yardım eğitimi almış kişiler için oluyor genelde(awm revirinde çalışanlar veya revir bulundurmak zorunda olan yerlerde).Ritimi otomatik algılayıp jouleyi belirleyip şoku veriyor. Kalp krizi konusu çok detaylı aslında 5H 5T geri döndürülebilir nedenler mevcut hasta başına...
Havit marka 2k bu kulaklık sadece mikrofonu çıkabiliyor diye hoşuma gitti fakat bazı sorunları var diye okudum
H1 e gelirsek evet güzel kulaklık ama mikrofonu biraz kötü 200 300 tl lik mikrofon gibi
Bütçeyi 1k daha artırıp Cloud2 wirelles a bakındım 3 ünün arasında kaldım günün sonunda
erken boşalma ne kadar sorunsa geç boşalma ve boşalamama da bi sorundur penisdeki sinirlerle alakalı bi durum olma ihtimali yüksek. ürojoliye gidip bi sperm testi vermen gerekebilir ve bunu geciktirme. İlerde daha kötü sorunlara yol açabilir ailene de söylemekten çekinme böyle şeyleri sünnet...
anlat 112 de çalışıyorum
1736470131
geldiklerinde hiçbişey yapmadan seni acile götürecekler spo2 ne bakarlar bi duruma göre ya nazal ya da rezervuarlı maske takarlar acile gidene kadar sonra sarı alan doktoru müayene edip seni yeşile gönderir ve sıra beklersin. Taksiylede gidebilirsin tercih
aşka inancımı kaybettim sonra psikolojik soruınlarım ortaya çıkmaya başladı uyku problemleri davranış bozuklukları kalbimde ritim bozukluğu var yüksek ihtimalle astımım var günde 3 paket sigara içmeye başladım öyle iyi gidiyo hayat