dogucmon isimli üyenin son içerikleri

1. D

Hangi laptop daha iyi?

Anlayabiliyorum, uğraşmamak istiyorsan elindeki laptop yeterli yani 15ARH7 ile aralarındaki fark olsa olsa %1-%3'dür. https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-7-6800H-vs-AMD-Ryzen-5-6600H/m1786492vsm1815652
  2. D

Hangi laptop daha iyi?

Yerinde olsam loq alırım 12. nesil i5 işlemci güzel dokunuş. İntelin ekran kartlarında yazılım sorunu var ama mesela bir oyunda mükemmel fps alabiliyorken bir sonraki oyunda 30a sıkışabilirsin. Oynamak istediğin oyunların bu ekran kartındaki performansına bakmanı ve eğer iyiyse bunu almanı...
  3. D

Hangi laptop daha iyi?

Ne amaçla kullanmak istiyorsun laptopu
  4. D

Hangi laptop daha iyi?

Bu bütçeye performans arıyorsan Lenovo en olası seçenek
  5. D

Hangi laptop daha iyi?

Ryzen 7 olanda 3050TI var
  6. D

Hangi laptop daha iyi?

Hayır, bu 3050TI diğeri 3050 ancak onun 16" ekranı var diye fiyat farkediyor sanırım, yerinde olsam 15ARH7 alırım ama
  7. D

🔥İndirim Phantom Spirit ve Pearless Assassins 1499 TL

Etiket üzerinden gidiliyor
  8. D

1000 - 1300 TL Laptop Omuz Çantası Önerisi

Merhaba arkadaşlar, işe başladım ve her gün otobüs yolculuklarım sırasında bana eşlik edecek bir omuz çantası arıyorum. Sırt çantaları favorim olsa da kalabalıkta taşıması daha zor olur diye tercih etmiyorum. İnternet üzerinden araştırdım ancak kaliteli olup omuz çantası olan çok model...
  9. D

🔥İndirim ACER Nitro KG242YP IPS 165Hz Monitör 3599 TL

Piyasadaki en ucuz 165hz IPS monitör şu anda. Ben aldım
  10. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Yarın 800 stoktan yararlanamam korkusuyla bunu aldım fp konusunda ne kadar iyi sizce?
  11. D

4060 mı rx 6700 xt mi

Ben de aynı ikilemdeyim ve bu konu hakkında araştırmalar yapıyorum. Driver sorunu yok aslında, sadece nvidia teknolojileri daha iyi eğer oyun harici render, video editleme işleriyle uğraşıyorsan genellikle nvidia öneriyorlar. Ama olay oyunlardan alınan fpslere geldiğinde bu karşılaştırmada 20...
Geri