doguhann1211 isimli üyenin son içerikleri

1. D

İNTEL GRAFİK PANELİ AÇILMIYOR

Dostujm herşeyi yaptım şimdide böyle oldu ama burdada ekran gene gelmedi yotuubeden izleyip onlarıda yaptım çözüm yok sanırım SAD POST geldi 1617523004 Yani olmuyor
  2. D

Dostum yeniden başlatmadan önce sorayım dedim olmşmu daha açmam gereken şeyler varmı
  3. D

Şuan açılmadı ama restart atmakmı gerekiyor
  4. D

devamı nedir 1617520539 gerek yok tamamdır düzeldi 1617520563 Sana ne kadar teşekkür etsem az ? allah razı olsun :) 1617520681 pc yi yeniden başlatmak gerekiyormu
  5. D

BİLGİSAYAR HIZLANDIRMA PROGRAMLARI ÖNERİSİ

Selam arkadaşlar pc biraz eski yeni pc alasıya kadar idare edeceğim şeyler lazım ne tür programlar pc hızlandırır JET BOOST kullanıyorum şuanda daha iyi uygulamalar varmı pc yi hızlandıracak advancad system care falan diyorlar ccleaner diyorlar ama bilemedim sizin fikriniizz varmı
  6. D

Hmm anlamadım bu nasıl olacak ? 1617519904 Windows 10 20H2 Kullanıyorum :) Şuanda
  7. D

12.000tl oyuncu laptop önerisi

Senin gibi abi nerden bulunur :( 1617519688 Kardeşin kaç yaşında bari :D
  8. D

LAPTOBA MONİTÖR BAĞLAMA

Selam. benim hdmi kablom var ama laptobda girişi var ama monitörümde yok başka nasıl türlü bağlayabilirim leptobun ekranı küçük geliyor o yüzden monitör bağlamak istiyorum
  9. D

Pes 2021 hakkında bir sorum olucak

Ne mutlu sana :)
  10. D

1440p Monitör Tavsiyesi

Biz 60 hz devamke :)
  11. D

Pes 2021 hakkında bir sorum olucak

Pc nin özellikleri düşük gibi pes 2021 açacağından emin değilim ama konumuza gelecek olursak hayır direkt olarak alabilirsin
  12. D

12.000tl oyuncu laptop önerisi

Bilgisayarının özellikleri zaten iyi niye alıyorsun ki :D 1617519413 Monster önerebilirim
  13. D

Selam arkadaşlar bundan aylar önce açılan grafik panelim şimdi açtıgımda böyle bi ekranda kalıyor görev yöneticisinde açık oluyor burda açık olmuyo ekrana gelmiyor ayar falan yapamıyorum yardım edin SÜRÜMÜ GÜNCEL
  14. D

ARTURIA MiniLab MK II vs AKAI MPKMINI 3

Merhaba Günaydın! Novation Launchkey Önerebilirim :)
  15. D

Kulaklık Mikrofonundan Ses Gitmiyor...

Hmm üzücü olmuş :( kulaklık sanırım bozuk geldi aldıgın elemana götür
Geri