Doğukan1234 isimli üyenin son içerikleri

1. D

FC 25 hata vermeden kapanıyor

merhaba fc 25 yükleme ekranından sonra kapanıp ea uygulamasına atıyor yardım edecek varmı?
  2. D

FC 25 açılmıyor ea uygulasona geri atıyor

Merhaba FC 25 de buraya bilgileri giriyorum ama tekrar EA uygulamasına atıyor açılmıyor ne yapmalıyım?
  3. D

Windows 11 in hangi versiyonunu almalıyım?

Merhaba yeni pc aldım windows 10 deneme sürümü var windows 11 e geçmek istiyorum hangi versiyonunu almak daha mantıklı ve key olarak satılıyormuş güvenilir bir site var mıdır?
  4. D

Mikrofonum Gözükmüyor

anlıyamadım
  5. D

Mikrofonum Gözükmüyor

Merhaba kulaklık mikrofonum var ancak mikrofonum gözükmüyor lütfen yardımcı olabilir misiniz.
  6. D

Elden ring için İngilizce bilmiyorken oynanır mı

inşallah oynuyabilirim çünkü neredeyse hiçbir şey anlamıyorum ingilizceden
  7. D

Elden ring için İngilizce bilmiyorken oynanır mı

Merhaba Elde Ringe başlıyacağım ancak ingilizcem vasat seviyede bu durum bana sorun çıkartır mı
  8. D

4060Ti 16GB 2k İçin Yeterli Mi?

oyunları yükledikten sonra yaparım
  9. D

Bende 4070süper aldım yeni oyunları yükledikten sonra performansına bakacağım
  10. D

4070süper aldım
  11. D

hangi sıvı soğutucu daha iyi

Merhaba DeepCool Le520 mi DeepCool Le500 daha iyi ve arasında ne fark vardır acaba?
  12. D

Sekiro oynuyorum ancak zorlanıyorum yeni başlıyanlar için souls oyun önerisi

cevaplarınız için teşekkürler ancak cevap bulamak için yazdım ancak daha çok kafam karıştı
  13. D

biliyorum o npc yi deniyeceğim teşekkürler
  14. D

Hocam boss o kadar hızlı vuruyor ki basıp bırakmaya zaman kalmıyor
  15. D

cavaplarınız için teşekkürler benim altımda bir bar çıkıyor o çok çabuk doluyor ve karakter sürekli düşüyor sarsılıyor xbox kotrolcüsünden lb tuşuna basılı bırakıyorum ancak bu dediğim olaylardan karakter çok çabuk savruluyor bu da sinirimi bozdu bende altF4 atıp buralara baktım 1719093811...
Geri