Valla sikayetler gordum bu konu hakkinda bilemedim ya bu kadar karaktersiz olabilrleri ?
1753145432
14 gunluk iade suresi icinde verdim ama bilmiyorim ya :(
Merhaba arkadaşlar gaming gen tr den bir monitör satın adllım guzelce paketledim hasarsiz gondermem ragmen 9 gundur iadeyi kabul etmediler sordugumda incelem 14 gün dediler ne yapmaya çalisiyorlar anlamadim ??
Renkleri hic hosuma gitmedi sanki ips degil ba gibi kontrast iyinama renkler vasat daha iyisini kullandigimdan oyle gelmis olabilir ama modlair degistiriyorim yok o istedigim canlilik yok...
Hocam bende şuan 😂hem lenovo r27qe var ölü pikselli hem gittim dell aw2724dm aldim (sorusnuz ama kontrasti kötü renkler harika)
Bide dun msi siparis verdim qpfe e2 😂piyasadaki f/p herseyi aldim magaxalarda deneme sansim olmadigindan bugun gelince hepsini kiyaslayacagum guvenilir yerden aldim...
Pardon siz bana g65b önerdiniz samsung oled onermediniz 18 k oled varsa iyiymis baya fakat yanma sorunu vs olabilir onada bir bakarim sağolun cok uzun surdu bu iş ve bikmaya basladim acikcasi😂bisey alsam tatmin olamiyorum kusursuz ssy yok biliyorum ama ne bilim🫠 3 k daha verip 9 taksit oled...
Siz bunu önerdiniz evet ben flat aliskinim hocam hatirlarsiniz konustuk zaten aqml1a saglam sorun cikarmaz diyosaniz ona gecerim oled alacak butcem yok 3 yada 6 taksitle uzun vadede odeyeceğim🤗 asus iyidir diyosaniz 6 taksit asus alabilirim 2000 2000 öderim
1751294929
Yok ghosting var yok ben tam anlamiyorum🤗ondan degil hani konustukya siyahlar soluk diye asusa gecmeye degermj diye sordum acs modeline değilde ondada kontrast vasat asus vg27aqml1a varya 260hz olan acaba bunun iadesi dolmadan gamjmg gentrden onuda alip denesemmi
Tamamdir yükluyorum🤗
1751294315
1751294414
Video yukleyemiyorum neden acaba
1751294530
Evet tam hakim degulim video yuklemeye calisiyorum suan sen monitor master olarak bunun yerine asusa gecmemj onerirmisin hocam 3 4 k fazla verip iade degisim monitor herseyden yildim artik aetik 15k olsun...
Arkadaşlar yeni dellaw2724dm monitörümdr video ve fotoğraf çektim sanki ghostinf fazla gibi tam anlamiyorum yardimci olurmusumuz
Fast ips bir monitor fast super fast ve extreme nmodu var normalde test ettim
Hocam 14k ya Alınır mı? sizce suan elimde dell aw2724dm var fakat kontrastini begenmedin hdr i vasat 9400 e aldim delli gamjng gentr den indirimle stokta kalmdi suan asusa gecmeye degermi siyahlar ve renkler icin ne dusunyorusnuz birde msi 274qpfe2 var aklimda ama satici guvemilir degil pek 9200...
Hocam son karar 13k asus vg27aqml1a
Msi qpfe2 9200 ama stokta yok gece gelecekmis
Delli iade icin 9 una kadar surem var asus alip denimi sizce cok gibi fiyati ya 144hz de kullababiliyomusuz 10 biti 260 hz de pel ihyiyacim yok gibi sadece su kontrast belasi