dogukandede isimli üyenin son içerikleri

1. D

Ram Ne Alabilirim Yardım

ram alacağım ama bu işlerden fazla anlamıyorum bu işten ciddi anlayıp yardımcı olmak isteyen varsa rica ediyorum bana ulaşırsa çok sevinirim
  2. D

SSD NASIL TAKILIR YARDIM LAZIM ARKADAŞLAR

teşekkür ederim dostum bilgin için çok sağol
  3. D

eyvallah agam teşekkür ederim
  4. D

arkadaşım ne bu tripler bilmiyorum? yardımcı olmayacaksan neden boş triplere giriyorsun sıkıntılı mısın?
  5. D

insta adresini verir misin kanka
  6. D

usta yaptım böyle hata verdi
  7. D

1694715969 eyvallah aga sağolasın
  8. D

arkadaşlar ssdim bozuldu garantiye gönderdim yeni ssd gönderdiler ama nasıl takacağımı bilemedim çok video izledim ama benim kasadan biraz farklı bir vida var onu söküp ssdyi mi yerleştirmem gerekiyor herkeste bi yuvarlak yer var o bende yok acil destek lütfennn
  9. D

Bu site güvenilir mi

hiç bir şey aldın mı reis siteden yani yüklü miktar para sonuçta dolandırılmak istemiyorum
  10. D

Bu site güvenilir mi

https://pckolik.com/urun/asteria-oyun-bilgisayari/ böyle bir sistem buldum ama siteye çok güvenemedim ve adını hiç duymadım sizce almalı mıyım?
  11. D

15.000TLYE KASA ÖNERİSİ

15K BÜTÇEM VAR KASA ÖNERİSİ YAPABİLECEK VAR MI BU İŞTEN DOĞRU ANLAYAN BİRİLERİ İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM
  12. D

15000TL KASA TAVSİYESİ

ne zamana çıkacak reis tarihi belli mi 1675180546 çıkmış kanka o zaten stoklar bitmiş falan
  13. D

15000TL KASA TAVSİYESİ

teşekkür ediyorum reis
  14. D

15000TL KASA TAVSİYESİ

abdullah abi bi kasa videosu hazırlıyor sanırım onu bekleyeceğim ama stoklar çok hızlı tükeniyor, onu beklerken fiyatlar da artar diye korkuyorum kaçırmak istemiyorum
  15. D

15000TL KASA TAVSİYESİ

15.000TL bütçem var güzel bir kasa toplamak istiyorum hiçbir bilgim yok bilgili kişiler iletişime geçerse sevinirim teşekkür ederim
Geri