Kasa olarak suan aktif olarak kullandıgım : asus a21 plus argb mATX
suan pc de hiç bir program acık degil nzxt camden kontrol ettiğimde 55 de baladı 46 da sabitlendi derece olarak
Merhaba Herkese işlemcim 7800x3d kule tipi sogutucu kullanıyorum ve sıvı sogutmaya geçmek istiyorum önerileriniz nedir ? anakart olarak b650m K DDR5 AM5 mevcut, kasa olarak ise asus a21 plus argb mATX
Kasım indirimlerinde MSI almak istiyorum hem steam kodu verip en fiyat performansı hangisi acaba
1764324619
deepcoolu bulamıyorum tükenmiş sanırım önerebileceğiniz farklı bir model varsa onada bakabilriim
Merhaba Herkese işlemcim 7800x3d kule tipi sogutucu kullanıyorum ve sıvı sogutmaya geçmek istiyorum önerileriniz nedir ? anakart olarak b650m K DDR5 AM5 mevcut, kasa olarak ise asus a21 plus argb mATX
wifi ve bluetooth baglanabildim bu arada ama driver yüklemeden güncel olmadıgından ötürü 880 mbps internet alıyorum ama arada lag giriyor sebebi güncel olmamasından diye düşünüyorum herhangi bir önerin var mı evde değilim eve geçince ss i paylaşırım
Merhaba TX55E aldim montajini gerceklestirdim guncel yazilimini internetten indirdim setuptan kurmaya calistigimda boyle bir hata aliyorum hem bluetooth icin hem wifi icin destek olur musunuz