dogukankoc isimli üyenin son içerikleri

1. D

Ryzen 7 7800x3D için sıvı soğutucu önerisi

tamamdır teşekkür ederim
  2. D

işlemci ısısı kac derecede bana sıkıntı yaratır bu seviyelerde kalması iyi mi sıvı sogutucuya gerek yok diyorsunuz sanırım
  3. D

Kasa olarak suan aktif olarak kullandıgım : asus a21 plus argb mATX suan pc de hiç bir program acık degil nzxt camden kontrol ettiğimde 55 de baladı 46 da sabitlendi derece olarak
  4. D

Güncel olarak işlemcide kullanabileceğim güzel bir sıvı soğutucu önerir misiniz ? suan pearles kule tipi sogutucum var 64 65 derecede çalısıyor.
  5. D

AMD Ryzen7 7800X3D İÇİN SIVI SOGUTUCU ONERİSİ

Merhaba Herkese işlemcim 7800x3d kule tipi sogutucu kullanıyorum ve sıvı sogutmaya geçmek istiyorum önerileriniz nedir ? anakart olarak b650m K DDR5 AM5 mevcut, kasa olarak ise asus a21 plus argb mATX
  6. D

Sıvı sogutma tavsiye ( 7800x3d)

Kasım indirimlerinde MSI almak istiyorum hem steam kodu verip en fiyat performansı hangisi acaba 1764324619 deepcoolu bulamıyorum tükenmiş sanırım önerebileceğiniz farklı bir model varsa onada bakabilriim
  7. D

Sıvı sogutma tavsiye ( 7800x3d)

Merhaba Herkese işlemcim 7800x3d kule tipi sogutucu kullanıyorum ve sıvı sogutmaya geçmek istiyorum önerileriniz nedir ? anakart olarak b650m K DDR5 AM5 mevcut, kasa olarak ise asus a21 plus argb mATX
  8. D

TP LINK TX55E WIFI ADAPTORU HK

1000 mb internetim var modemim 0 yeni baglattim neye odaklanmamiz lazim
  9. D

peki arada lol oynarken 4 pingte iken 80 90 a cikmasi anlik olarak bunu nasil cozebilirim
  10. D

driver yuklerken bu hata ile karsilasiyorum ama
  11. D

kusura bakmayinm biraz gec oldu ama aygit yoneticim boyle
  12. D

wifi ve bluetooth baglanabildim bu arada ama driver yüklemeden güncel olmadıgından ötürü 880 mbps internet alıyorum ama arada lag giriyor sebebi güncel olmamasından diye düşünüyorum herhangi bir önerin var mı evde değilim eve geçince ss i paylaşırım
  13. D

upupupupup
  14. D

destek olur musunuz
  15. D

Merhaba TX55E aldim montajini gerceklestirdim guncel yazilimini internetten indirdim setuptan kurmaya calistigimda boyle bir hata aliyorum hem bluetooth icin hem wifi icin destek olur musunuz
Geri