Şimdi düşününce sorun çıkacağını pek sanmıyorum merkezden geliyormuş zaten parçalar merkeze göre takip edip vermişlerdir sistemi yoksa satışa izin vermezlerdi birçok insan alamamış o yüzden
Ben bu sistemi aldım da herhangi bir mail gelmedi. Makbuzu ve numaramı aldılar size ulaşacağız dediler herhangi bir sorun olmaz değil mi alan varsa da önceden tahmini hangi gün alabilirim
https://www.gencergaming.com/pch-aim
Şu sistemi almayı düşünüyorum fakat amd ekran kartlarına karşı bir ön yargım var. Fps olarak 3060ti ile hemen hemen denk olduğunu ve daha f/p olduğunu biliyorum fakat yazılımsal olarak hala eski sıkıntıları var mı, güncelleme alıyor mu bunu merak ediyorum
ya 20k altı sistem almam gerekiyor bu tam istediğim gibi ama kasım sonuna doğru alma imkanım olcak hatta aralık gibi olursa benim için çok daha iyi umarım olur 4060'lı veya 3060ti'lı bir sistem
başlıkta belirttiğim gibi 25-30k bütçe arasında bir laptop alacağım. Kafamda monster gibi markalar takıldı insanların eleştirdiği kadar ısınma problemi, ses sorunu falan var mı yardımcı olursanız sevinirim