DoğukanYzc isimli üyenin son içerikleri

1. DoğukanYzc

10-12k arası 2. El sistem Acil

Böyle bir sistem bulursanız bana atabilir misiniz ?
  2. DoğukanYzc

R5 3600 1080ti 16 ram b450 anakartlı bir sistem kurdum kafamda ama kaça patlar onu çözemiyorum. Herkes farklı fiyat yazmış. Elimde işlemci soğutucu ve ssd var. Ekstra llarak 1tb m2 alırım eğer alırsam. İşlemci soğutucum ise se 224xt bence iş görür. 1739104564 1080ti yerine 1660s veya farklı bir...
  3. DoğukanYzc

1080ti lı almayı düşünüyorum ama 1080ti lı sistem bulamıyorum hocam
  4. DoğukanYzc

Arkadaşlar 10-12k arası sistem toplamak istiyorum.Nasıl bir şey toplayabiliriz ?
  5. DoğukanYzc

Laptop fan temizliğini nasıl yapabilirim ?

Onu bende yaptım. Fakat çalıştığım yer tozlu. Ekstra olaraktan laptopla gitmek durumundaydım oraya. Bu sebeple fanlar tekrar tozla dolmuş. Ekstra olaraktan termal macun yenileme zamanı da geldi.
  6. DoğukanYzc

Sıkıntılı kısmı da o zaten. Kasa modelini söylememe rağmen bana gelen cevap bu şekildeydi. Bende bu yüzden sormak istedim. Ben de zaten onun dediğinin doğru olup olmadığını da buradaki yazıları okuyarak öğreniyorum. 1724769989 Yani işi anlayan biri olup olmadığını sizlere soraraktan da...
  7. DoğukanYzc

Bi arkadaşımın dediğine göre hp laptoplarda parça farklılığı falan olabiliyomuş dediler o yüzden buraya yazdım
  8. DoğukanYzc

peki macun olarak arctic mx4 mü sıkayım yoksa farklı bir öneriniz var mı ?
  9. DoğukanYzc

Arkadaşlar hp omen laptop kullanıyorum. Teknik desteği aradım. Garantimin bittiğini ve fan temizliği ile termal macun yenilenmesinin yapılmasını söyledim. Fiyat teklif ettiler 3500 TL dediler. Kendim temizlemek istiyorum. Tozlarını vs nasıl alabilirim ? İşlemci termal macun yenilemesini nasıl...
  10. DoğukanYzc

2. El parça parça toplama tavsiye

Kararsız kaldım şimdi de :D
  11. DoğukanYzc

Mezuna bırakmak için ne yapmalıyım

Hayır. Hiçbir işlem yapma.
  12. DoğukanYzc

Mezuna bırakmak için ne yapmalıyım

Tercih yapma sadece bu kadar
  13. DoğukanYzc

Özelden yazar mısınız bana ?
  14. DoğukanYzc

Facebook kullanmadığım için oraya bakmadım link atar mısınız bana size zahmet olmazsa
  15. DoğukanYzc

Hocam b450 de aşıyo gibi duruyor
Geri