Dogukappa isimli üyenin son içerikleri

1. Dogukappa

🔥İndirim Getir Yemek 500/200

hangi restorana bakarsam bakayım minimum getirme ücretini 500 e çekmiş normalde her zaman söylediğim yerler bu arada 100 150 TL arası getiriyorlardı bizim millet cidden fırsatçı
  2. Dogukappa

🔥İndirim Pierre Cardin Pc800411f04 Erkek Kol Saati 1554 TL

tamamen kişisel zevk meselesi ama bence giyim markalarından saat alınmaz
  3. Dogukappa

❌İndirim Bitti! Robeve Vantilatör Mini Fan 99,90 TL

yorumlarada fena bot basmış kral
  4. Dogukappa

Bu Kasiyerler Niye Böyle

migrosa gidip akıllı kasa kullanıyorsun böyle şeylerle uğraşmıyorsun çevremde çalışan arkadaşlarım var o kasa arkası ürünler için değişik değişik mobbingler uyguluyolar çalışanlara özellikle o müdür yaptıkları lise mezunları ayrı bir güç zehirlenmesi yaşıyor o yüzden kızamıyorumda bir de klasik...
  5. Dogukappa

❌İndirim Bitti! Amazonda Adidaslarda 500 600 700 E Ayakkabılar

ürün yok adam akıllı
  6. Dogukappa

Twitter Ahmet Mümtaz Taylan...

sorma ya 3 post geçiyorum o reklam çıkıyor karşıma dayak yemiş kadın fotolu
  7. Dogukappa

🔥İndirim Gillette Blue3 Hybrid Makine+ Yedek Başlık 9 Lu 199 TL

kullanıyorum bayağı başarılı
  8. Dogukappa

Taksicilerden Yine Tehdit Geldi

bu ülkede 2 meslek var 1 dolmuşçular 2 bu sarı teröristler rehabilite edilmesi gereken
  9. Dogukappa

🔥İndirim 17.999tl Next Ye-58gfsg8-Qled 58" 147 Ekran Uhd 4k

sistemi nasıl akıcı mı hocam
  10. Dogukappa

🔥İndirim Milka Sürülebilir Çikolata 4 Adet Alımda 402₺

tam tersi ben yiyorum konuda ki ürünü lezzetli geliyor şahsen özellikle dümdüz kaşıkla yiyince
  11. Dogukappa

hocam ona bakarsan verdiğim örnekte ki gibi zurna dürüm yerine gayet sağlıklı şeylerde yiyebilirsin ama millet tadını sevdiği için yiyor bence bi yerden sonra dünya sağlık örgütü tribini bırakıp kimsenin yediğine karışmamak gerek doğal seçilim
  12. Dogukappa

5 dk bekle bol margarinli çernobil soslu zurna dürümümü gömüp içinde ki besinler için duyar kasıcam
  13. Dogukappa

Öneri Uygun Fiyatlı Sertifikalı Motosiklet Eldiven Önerisi

kışlık arıyorsan : https://www.akakce.com/motosiklet-eldiveni/en-ucuz-vexo-tempest-h2o-fiyati,170591766.html yazlık arıyorsan https://www.akakce.com/motosiklet-eldiveni/en-ucuz-ls2-dart-2-evo-erkek-siyah-yazlik-fiyati,1466449836.html yazlık olanın koruması kışlığa göre daha azdır ama terletme...
  14. Dogukappa

Öneri Uygun Fiyatlı Sertifikalı Motosiklet Eldiven Önerisi

kursun eldiven vermek zorunda komisyon böyle bir şart koşuyorsa daha önce eldiveni zorunlu tutan komisyon görmedim nasıl kaskı veriyorsa eldivenide ayarlamak zorunda
  15. Dogukappa

🔥İndirim Razer Blackwidow V3 Tkl 2099₺

hotswap değil kablosuz değil gereksiz pahalı eski bir klavye
Geri