Dogukappa isimli üyenin son içerikleri

1. Dogukappa

Ailemi nasıl ikna edebilirim ?

hocam 250 ccyi tekere getiren 200 ccyide getirir zaten torku düşürülmediği sürece aralarında uçurum bi fark yok bisiklet deneyimi bile olmayan arkadaşı 250 ile başlattık gayet rahat bir şekilde kavradı tabi kişiden kişiye değişir beceremeyen insana 50 cc versen bile ayakta duramaz
  2. Dogukappa

çevremde bir sürü motorcu arkadaşım var hiçbirinin 200 cc altında motor ile aldığını görmedim merdiven altı kurslar falan 125 cc ile veriyor a2 dediğin ehliyet 600 ccye kadar imkan sunuyor sana kalkıpta 125 lik ile eğitim vermek fiyasko olur zaten
  3. Dogukappa

a2 direksiyon eğitimini bile 200 cc ile verirlerken 250 cc gayette başlangıç olabilir
  4. Dogukappa

250 cc bal gibi başlangıç olur ne demek olmaz şahsen 250 cc ile başladım çok torklu makinalar değiller yaş ve ehliyet yetiyorsa 250 ile başlamak gayet makul
  5. Dogukappa

🔥İndirim Tp-Link Tl-wa850re 300mbps Wıfı Menzil Genişletici 419TL

odamdan internet çekmiyor 63 mbps altyapım var almak mantıklı mı iş görür mü
  6. Dogukappa

2. el Arora Cappuccino S50

ehliyetin yetiyorsa bu bütçelere temiz bi drift l bak
  7. Dogukappa

Monitör Önerisi alabilirmiyim

24 fhd alman daha mantıklı ana monitörün 2k ister istemez alışkın olmadığın için 27 inch fhd monitörde pikseller batar göze
  8. Dogukappa

Monitörü nereden sipariş edeyim?

çoğunlukla alıcının hakkını koruması politikaları
  9. Dogukappa

Monitörü nereden sipariş edeyim?

şahsen amazondan alırdım arada amazon olması daha güvenceli
  10. Dogukappa

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 X 2699 TL

çift basma sorunu kroniği vardı blackwidow serilerinin düzetlmedilerse eğer kenara kaldırdım duruyor 2 senedir kanser ettiği için
  11. Dogukappa

Wifi Menzil Genişletici Önerisi

63 e 15 alıyorum
  12. Dogukappa

arada ki farka değecek diyorsanız bütçe arttırabilirim bir de bunun kurulumu vesaire nasıl oluyor bende ki modemle uyumlu olur mu şu tip bir modemim var
  13. Dogukappa

modemim yıllar önce türk telekomun kurmaya gelirken getirdikleri eski bir tip modem kabloluda bir sıkıntı yok ama wifi 6 7 metreden bile çekmiyor kanser ediyor dibindeyken bir problem yok ama 1 2 oda ilerisinden problem yaratıyor menzil genişletici işimi görür mü yoksa modem falan mı değişmem...
  14. Dogukappa

Hepsiburada - DartTech - MSI Rezilliği

yurtdışı alışverişini engellemek için zırlayıp duran temuya martı tag muamelesi çeken esnafın cebine 2 kuruş girmesin
Geri