bunu yapanlardan almamak için zaten kalksın diyoruz eğer kalkmazsa o adam bi şekil toptan yine alıp yine fahiş fiyattan sana bana satacak en azından diğer senaryoda seçeneğimiz var yurtdışından alabilmek gibi
kapitalizmin içindesin zaten bu sistemde yaşıyorsun kılıfa 300 tl vermediğin için kapitalist sistemin kölesi olmadığını falan mı sanıyorsun hocam günün sonunda birinin mirası için çalışıyorsun o yüzden 300 liralık kılıf için burda ona buna salça olmaya gerek yok daha büyük dertler var hayatta
ya dostum sen de çıtırdan otizm var mı adamın aradığı özellikler stanleyde vardır onu almıştır ben de termos kullanıyorum ama stanley değil termosa sadece soğuk su mu koyuyorsun sen kardeşim benim sen direkt termosu falan bırak susadığın zaman git cami avlusunda yapış çeşmeye boşver kasma bu...
tarlada çalışan ve kamp yapmaya giden insanlar için üretilen bir şeyi dışarıda içeceğini sıcak olarak muhafaza etmek isteyen biri kullanamaz mı ne saçma düşünce şahsen ben ne tarlada çalışıyorum ne kampa gidiyorum ama kullanıyorum ve gayette bana hitap edip işimi görüyor telefon örneğine saçma...
aynı şey telefon içinde geçerli adamların 15 günde alabildiği telefona gidip 2 3k verip kılıf takanda var tamamen alım gücüyle alakalı fahiş fiyatlara alınan ürünleri korumak istemeleri normal insanların saçma konusuna gelecek olursakta zevkler ve renkler ya sana bana saçma gelen başkası için...
BANA ÖZEL KISMINDA ÇIKMAYAN ARKADAŞLAR 6262'YE SELFY BYNOGAME YAZARAK KODU MESAJ ŞEKLİNDE ALABİLİRLER HER YAZMANIZDA 1 KOD VERİYOR TOPLAM 2 KERE MESAJ GÖNDERMENİZ GEREK
arkadaşların dedikleri gibi aynılar nk daha hafif olduğu için daha kolay manevra yapar motoru yönlendirebilirsin eğer yeni başlıyorsan zaten racing alma acemi olarak ister istemez düşer o motor olduğu yerde bile granaj masraflarıyla uğraşma süspansiyon olarak nk daha yumuşak daha iyi şehir için...
batarya konusunda geride kalıyor sağlık sensörleri 5 activenin apple watch ile hemen hemen aynı değerlerde haylouda numara tuşlama var mı bilmiyorum fakat active 5'te var ekran konusunda amoled saatte pek önemli değil benim için amoled olupta düşük nit parlaklık veren saatler işkence oluyor