700 TL'ye aldım aktif olarak kullanıyorum 3 aydır arada bir robotlaşma oluyor seslerde rgb açıkken şarjı hızlı gidiyoor rgb kapalıyken günde 7 8 saat kullanıyorum 2 gün 3 gün gidiyor yaklaşık konfor olarakta bayağı rahat bu fiyatta alınabilir
sallanması için direkt sallama amaçlı itmen lazım yoksa sallandığını anlamıyorsun bile oyun oynarken vesaire sallanmıyor zaten bu bütçede en mantıklı seçim bence
https://www.trendyol.com/ceramical/metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-cam-p-99925392
az da olsa sallanıyor bütçe dostu 2 yıldır kullanıyorum 140 lığı var ben de 2 monitör 1 kasa sığıyor
vallahi bilader beni o laf yetiştirdiğin liselilerden sanma 24 yaşındayım bu ülkenin ne olduğunun nasıl hukuksuz olduğunu iyi bildiğim için bunları konuşuyorum önüne gelenede sosyalleş muhabbeti yapıyorsun büyük ihtimal eksikliğin olduğu nokta bu bence sen biraz sosyalleş forumda milleti tehdit...
ya adama x'te paylaşsa böyle şöyle olur demişsin hukuksuzluğu savunmuşsun üstüne bi de tehdit etmişsin ne anlatıyon sen bilader asıl sen kaybol duyarını başka yerde kas kalkıp forumdada pc başından kalkın yazmışsın ne garip elemansın
bilader sana ne adam ayet yazmış foruma sormuş herhangi bir hakaret içeren bir mesaj yok ne bu sizin mağdur edebiyatınız kafir diye öldüren taraf müslümanlar mağdur olan yine müslümanlar