Dogukappa isimli üyenin son içerikleri

1. Dogukappa

Getir Yemek(Finans) 500 TL Nasıl Kullanabilirim

birinin koduyla kayıt olmak şart mı kampanya için
  2. Dogukappa

SONUNDA! Gümrük Sınırlamasına Dava Açıldı

bunu yapanlardan almamak için zaten kalksın diyoruz eğer kalkmazsa o adam bi şekil toptan yine alıp yine fahiş fiyattan sana bana satacak en azından diğer senaryoda seçeneğimiz var yurtdışından alabilmek gibi
  3. Dogukappa

SONUNDA! Gümrük Sınırlamasına Dava Açıldı

sirkiyeyi tanıyorsam aksi bir sonuç çıkmaz karar uygulanır
  4. Dogukappa

❌İndirim Bitti! Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.143 ₺ !!!!

miniled ile qled arasında değecek bi fark var mı hocam sizin deneyiminizle
  5. Dogukappa

Stanley Koruma Termos Kılıfı 317 TL

kapitalizmin içindesin zaten bu sistemde yaşıyorsun kılıfa 300 tl vermediğin için kapitalist sistemin kölesi olmadığını falan mı sanıyorsun hocam günün sonunda birinin mirası için çalışıyorsun o yüzden 300 liralık kılıf için burda ona buna salça olmaya gerek yok daha büyük dertler var hayatta
  6. Dogukappa

ya dostum sen de çıtırdan otizm var mı adamın aradığı özellikler stanleyde vardır onu almıştır ben de termos kullanıyorum ama stanley değil termosa sadece soğuk su mu koyuyorsun sen kardeşim benim sen direkt termosu falan bırak susadığın zaman git cami avlusunda yapış çeşmeye boşver kasma bu...
  7. Dogukappa

tarlada çalışan ve kamp yapmaya giden insanlar için üretilen bir şeyi dışarıda içeceğini sıcak olarak muhafaza etmek isteyen biri kullanamaz mı ne saçma düşünce şahsen ben ne tarlada çalışıyorum ne kampa gidiyorum ama kullanıyorum ve gayette bana hitap edip işimi görüyor telefon örneğine saçma...
  8. Dogukappa

aynı şey telefon içinde geçerli adamların 15 günde alabildiği telefona gidip 2 3k verip kılıf takanda var tamamen alım gücüyle alakalı fahiş fiyatlara alınan ürünleri korumak istemeleri normal insanların saçma konusuna gelecek olursakta zevkler ve renkler ya sana bana saçma gelen başkası için...
  9. Dogukappa

650 dolar maaşın var çünkü gayet normal
  10. Dogukappa

İstanbul Türknet İnterneti Giden Var Mı?

kocaelideyim saat 3 ten beri internet yok
  11. Dogukappa

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

BANA ÖZEL KISMINDA ÇIKMAYAN ARKADAŞLAR 6262'YE SELFY BYNOGAME YAZARAK KODU MESAJ ŞEKLİNDE ALABİLİRLER HER YAZMANIZDA 1 KOD VERİYOR TOPLAM 2 KERE MESAJ GÖNDERMENİZ GEREK
  12. Dogukappa

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

trden aldığı ürünlerden çin veyahutta amerika para kazanmıyor sanıyo olması yerli ürün olduğunu sanması çok masumca hep bu kafada devam et çocuk
  13. Dogukappa

Öneri 1300tl+Kargo 8Bitdo pro ultimate mantıklı mı?(2.El)

bedava fiyat 1 sene önce dümdüz 8bitdo ultimatei 1600 e almıştım
  14. Dogukappa

Öneri 250nk ve 250sr hangisini tercih edersiniz?

arkadaşların dedikleri gibi aynılar nk daha hafif olduğu için daha kolay manevra yapar motoru yönlendirebilirsin eğer yeni başlıyorsan zaten racing alma acemi olarak ister istemez düşer o motor olduğu yerde bile granaj masraflarıyla uğraşma süspansiyon olarak nk daha yumuşak daha iyi şehir için...
  15. Dogukappa

Akıllı bileklik/ saat önerisi

batarya konusunda geride kalıyor sağlık sensörleri 5 activenin apple watch ile hemen hemen aynı değerlerde haylouda numara tuşlama var mı bilmiyorum fakat active 5'te var ekran konusunda amoled saatte pek önemli değil benim için amoled olupta düşük nit parlaklık veren saatler işkence oluyor
Geri