Yok brom dedim ya kasama uymadı diye vallahi duruyor kutusunun icerisinde o zamandan beri, letgoya vs de atmadım bir yandan usengeclik bir yandan da belki ileride kullanırım kafası ama sıfır garantili ürün her geçen gün garantisinden gidiyor sonuçta. 21k ya birakicam dostum
Arkadaslar bir ay önce aldigim colorful 4070 ultra ekran kartım kasama sığmadı sonra tamamen sistemi değiştirip ekran kartına uygulamayı düşündüm ama bu süreçte 2 3 hafta geçti. Her neyse maddiyat açısından istediğimi yapamadim. Velhasıl kelam elimde kaldı ihtiyacı olan olursa eğer hiç bir kere...
Arkadaşlar incehesap indiriminde almıştım kasama büyük geldiği için yenisini toplarım diye umut edip yaklaşık 2 haftadır elimde beklettigim ekran kartımı satmak istiyorum butcem uymadığı için aklımdakini yapamayacağımı anladim o yüzden forum dostlarımızdan birisi nasiplenmek isterse cüzi bir...
Onun için işte belki sıfırdan sistem dizerim diye niyetlendim ama bütçe sıkıntısı var şuan o yüzden elimde 0 mal eskimesin diye satmayı düşünüyorum
1702125871
18999 a aldım indirimde